hirdetés

FELFEDEZŐ

Üdítőket dobált, magában beszélt és nevetgélt a háza előtt az alvajáró brit nő, a biztonsági kamera mindent rögzített

Celina remekül szórakozott, de egy éppen arra járó gyalogos már kevésbé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 24.

hirdetés

Álmában a házuk előtti, havas gyepre sétált, és ott üdítőket dobált az a brit nő, akit állítólag alvajárás közben rögzítettek a biztonsági kamerák - írja a Daily Star.

Celina Myers többek között magában motyog és hisztérikusan nevetgél a bizarr felvételen, miközben az éjszaka közepén mászkál és rámol az otthonában.

Elmondása szerint rendszeresen alvajár, így ő és férje is fel vannak készülve az ilyen eseményekre.

@celinaspookybooI remember dreaming about a pool party♬ original sound - Celinaspookyboo

A felvételen az is látható, ahogyan a nő kiveszi az italokat a hűtőből, majd a ház előtti kertbe viszi és a hóba hajítja őket. Eközben még mindig kacagva és értelmetlen dolgokat hajtogatva, többek közt azt, hogy “ez olyan, mint egy jávorszarvas ujjperce”.

Aztán megjelenik egy magányos járókelő is, aki látványosan felgyorsít Celina láttán.

“Emlékszem, egy medencés partiról álmodtam” - mondta el utólag a nő, akinek férje, Adam gyakran siet a megmentésére az éjszakai kirándulásai során. A pár elővigyázatosságból a házban és azon kívül is kamerákat szerelt fel, így sikerült ezt a kalandot is rögzíteni.

hirdetés

Az íróként is ismert Celina videóját a TikTok-on két nap alatt összesen 26 millió alkalommal tekintették meg.

“Több energiád van álmodban, mint másoknak ébren!” - írta egy kommentelő, míg egy másik a járókelő miatt fejezte ki az aggodalmát: “Könyörgöm, jusson el ez a videó ahhoz a férfihoz! Képzeld el, hogy éjszaka sétálva azt látod, hogy valaki mániákusan nevetve üdítőket dobál a kertben. Biztosan kell szegénynek valamilyen magyarázat, különben még mindig otthon ül, és töpreng, mi az isten volt ez” - írta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk