/felfedezo/tulsulyos-macska-orokbefogadas-gazda-fogyas/
hirdetés

Tízezrek követik Instagramon a kövér macskát, akit le akarnak fogyasztani a gazdái

A Bronson nevű örökbefogadott cica alig három éves, ehhez képest 15 kilót nyomott. Új gazdáinak köszönhetően viszont máris elkezdett fogyni.
BoredPanda - szmo.hu
2018. július 26.

hirdetés

Mike Wilson és Megan Hanneman igazi macskabarátok. Saját vállalkozásukban beltéri cicáknak gyártanak falra szerelhető bútorokat. Két macskát is tartanak, akik tesztelik a bútordarabokat, és abban is segítenek, miket kedvelnek leginkább.

A pár egy nap úgy döntött, körülnéz a helyi állatmenhelyen. Ott találkoztak Bronsonnal, egy túlsúlyos cicával, akit aznap még nem vihettek haza, mert az örökbefogadás előtt még egy elbeszélgetésen is részt kellett venniük, amire akkor nem volt idejük, munkába kellett menniük.

De nem tudták kiverni a fejükből a pocakos állatot, akit ugyan csak hátulról láttak, de máris megszerették.

Bronson's contemplating suing for copyright infringement ??#catsofinstagram

1,226 Likes, 48 Comments - Bronson the cat (@iambronsoncat) on Instagram: "Bronson's contemplating suing for copyright infringement ??#catsofinstagram"

hirdetés

Másnap visszamentek a menhelyre, az elbeszélgetésen pedig kiderült, hogy Bronson azért került oda, mert az előző tulajdonosa meghalt. Valószínűleg az idős gazda hízlalta fel ennyire az állatot, aki

3 éves korára már 15 kilót nyomott.

Mike és Megan ennek ellenére beleszerettek, és haza is vitték.

I feel like sometimes Bronson looks at us like we're the paparazzi. ???

2,035 Likes, 116 Comments - Bronson the cat (@iambronsoncat) on Instagram: "I feel like sometimes Bronson looks at us like we're the paparazzi. ???"

Elhatározták, hogy segítenek lefogyni a túlsúlyos cicának, így hát diétára fogták és mozgásra kényszerítették.

Naponta 375 kalóriának megfelelő táplálékot kap, amely főleg gabonamentes nedves eledelből áll. Ha a kedvenc falatkáiból is akar enni, kénytelen fel-le lépcsőzni, ezen kívül gazdái minden nap 20 percet játszanak vele macskajátékokkal.

Mivel sokkal nehezebb, mint egy átlagos cica, Bronsont lehetetlen úgy felvenni, hogy ne fájjon neki. Mike-ék ezért egy párnán szállítják ide-oda. A macska egyébként is szereti a párnákat, mindig azon alszik el.

I asked Bronson if I could get a corner of that pillow and he told me to beat it. #goodnight #pillowhog

3,488 Likes, 202 Comments - Bronson the cat (@iambronsoncat) on Instagram: "I asked Bronson if I could get a corner of that pillow and he told me to beat it. #goodnight..."

A pár egy Instagram-oldalt is létrehozott Bronsonnak, hogy a róla készült képeken bárki nyomon követhesse a fogyását. Kicsit több mint 2 hónap alatt már több mint 20 ezer követője lett, akik kedvesen biztatják a dundi cicát, és ötleteket is adnak gazdáinak.

Mike és Megan célja az, hogy Bronson havonta fél kilót fogyjon. Már majdnem sikerült 1 kilót leadnia, de jó úton jár, hogy hamarosan egészségesen élhessen tovább.

Gazdái szerint nemsokára már ő is besegíthet a tesztelőmacskáknak a vállalkozásukban.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk