hirdetés

Túl jól nézett ki, kirúgták egy angol tévétől a fiatal lányt

Vajon lehet indok a kirúgásra az, ha valaki túl jól néz ki?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 12.

hirdetés

Ismerős az érzés, amikor reggel gyomorgörccsel bemész az első munkanapodon az új melóbe? Ilyenkor az ember amúgy is feszült, tele félelemmel és kérdésekkel: hogyan teljesít majd, mi van, ha nem elég jó? Mégis csak fontos az első benyomás...stb. De az azért talán még egyikünk rémálmában sem jelent meg, hogy már az első napon kitesznek az új munkahelyről.

A 24 éves Emma Hulse mégis mindezt élőben élte át. Produkciós pozícióba jelentkezett egy angol tévéhez, azonban már az első napján kirúgták. Mégsem a munkájával volt gond, hanem sokkal inkább a kinézetével - írja az iHeart.

„Modell vagy? Miért nem a kifutón vagy?"

- kérdezte tőle az új főnöke, arra utalva, hogy túlságosan jól néz ki ahhoz, hogy itt dolgozzon.

Aztán a férfi elvette a számát és azt javasolta, hogy igyanak meg egy italt. Mire a lány visszaért az asztalához, már az az üzenet fogadta, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

hirdetés

„Sok cégnél dolgoztam, de eddig sehonnan nem küldtek el a kinézetem miatt"

- mondta csalódottan Emma, aki szerint nem volt kirívó az öltözéke, sőt még csak a sminkje sem. A férfit, aki kirúgta a lány azóta egyébként szintén elbocsátották a cégtől.

Íme néhány kép Emma Instagramjáról, aki valóban gyönyörű, sőt elég merész képei is vannak a neten. De ezért kirúgni a munkahelyéről valakit elég elképesztő, nem?hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk