FELFEDEZŐ

"Már az első randin szexeltünk" – Trumppal való viszonyáról vallott az egykori Playmate

Karen McDougal állítása szerint tíz hónapig volt a mostani elnök szeretője. Közvetlenül azután találkoztak, hogy megszületett Trump legkisebb fia.

Link másolása

A 46 éves Karen McDougal úgy döntött, hogy kipakolja több mint egy évtizeddel ezelőtti afférját Donald Trumppal. 2006 júniusában találkoztak a tavaly szeptemberben elhunyt Playboy-tulajdonos, Hugh Hefner kaliforniai birtokán egy filmforgatás során, alig néhány hónappal azután, hogy Trump felesége, Melania megszülte fiúkat, Barront.

A hölgy a CNN-nek adott interjúban azt állította, hogy szerelmes volt az akkori reality-show sztárba, átlagosan havonta ötször találkoztak és több tucat alkalommal kerültek „nagyon intim kapcsolatba”.

Már az első randevújuk szexszel végződött, de nagyon kiborult attól, hogy az intim együttlét után Trump pénzt ajánlott neki. Az is megviselte őt, amikor szeretője elvitte őt a Trump Towerbe, és megmutatta neki Melania hálószobáját, amitől ő bűntudatot érzett, hiszen tudta, hogy egy nős ember házában van, akinek a felesége nemrég szült gyereket. Alig várta, hogy kiszabaduljon onnan - mondta. Ennek ellenére közel egy évig folytatta viszonyát Trumppal, akit „elbűvölő, karizmatikus egyéniségnek” írt le.karentrump

Trump többször meghívta őt családi eseményekre, Karen találkozott gyermekeivel is, az újszülött Barront kivéve. A lány szerint a médiamogul nemcsak szerette őt, hanem tisztelte intelligenciáját, és nyelvtudását is - idézte a Daily Mail .

„Ha visszatekintek, tudom, hogy rosszat tettem. Sajnálom. Akkoriban más lány voltam, élveztem az életet, benne voltam a Playboy világában”

– mondta Karen, aki 1998-ban az Év Playboy-Nyuszija volt.nyuszi

Ugyanakkor a hölgy úgy nyilatkozott, hogy máig meggyőződéses republikánus, két évvel ezelőtt Trumpra szavazott és a világért sem akar neki politikai kárt okozni. Ezzel szemben meglepetésének adott hangot, hogy Stormy Daniels pornósztár szintén azt állítja: neki is volt szexuális viszonya a leendő elnökkel azon a bizonyos filmforgatáson a Tahoe-tó mellett.

McDougal kedden indított pert annak érdekében, hogy kilépjen az általa 2016-ban aláírt megállapodásból, amely arra kötelezte, hogy beszéljen a Trumppal való afférról. Az ügy alperese az American Media Inc., a National Inquirer című lap kiadója. Állítása szerint a lap megvette a Trumppal való affér exkluzív közlési jogát, de végül mégsem jelentették meg, hogy ez nem okozzon kellemetlenséget Trump választási kampányában. McDougal szerint a megállapodás kovácsa Michael Cohen, Trump ügyvédje volt.

A Fehér Ház máris cáfolta, hogy Trumpnak köze lett volna McDougalhoz.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: