FELFEDEZŐ

Több mint 6000 tárgyból áll a világ legnagyobb Harry Potter-gyűjteménye, amely három szobát foglal el

Tracey Nicol-Lewisnak JK Rowling varázslatos világa segített annak idején megbirkózni első férje elvesztésével.

Link másolása

A 47 éves Tracey Nicol-Lewisé a világ legnagyobb Harry Potter-gyűjteménye: 6300 varázslatos tárggyal rendelkezik, varázspálcákkal, különleges kiadású könyvekkel, LEGO készletekkel és műalkotásokkal - írja a Wales Online.

Először 2002-ben nézte meg a Harry Potter és a bölcsek kövének filmváltozatát, közvetlenül fia születése után, és azonnal rajongója lett a Harry Potter-univerzumnak. Nem sokkal később megszerezte gyűjteménye első darabját, ami nem volt más, mint egy csokoládé béka a sarki boltból.

Mára a gyűjteménye háza három szobáját teljesen elfoglalta.

Tracey esküvője tavaly Harry Potter témájú volt: esküvői ruhája a Griffendél piros és arany színében pompázott, amelyet az ikonikus Halál ereklyéi szimbólumokkal díszítettek, csokrát pedig a Tűz Serlege sérült kiadásának kitépett oldalaiból készíttette.

A nő úgy gondolja, hogy JK Rowling világa segített annak idején megbirkózni első férje, Simon Nicol-Lewis halálával, aki 2005-ben hunyt el. Éppen megrendelte neki a Harry Potter és a Tűz Serlegét, de a könyv már csak hetekkel a férj halála után érkezett.

„Szeretem a kollekciómat nézegetni és átrendezni" – mondja Tracey – „Itt vagyok boldog a gyűjteményem között. A Harry Potter egy varázslatos világ, amelybe ki lehet menekülni, és én ezt tettem."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk