/felfedezo/titkos-uzenet-regi-lakok-meglepetes/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Az egykori lakók titkos üzenetet hagytak a falban, 23 év elteltével előkerült

Direkt az új lakóknak címezték!
hirdetés

Valószínűleg úgy gondolod, hogy nálad jobban már tényleg senki nem ismeri a lakásodat, hiszen ez az egyedi, személyes kis búvóhelyed, ahol még csukott szemmel is eltájékozódsz. Éppen ezért furcsa belegondolni, hogy már előtted is laktak ott emberek, és bizony más is éppen úgy a sajátjaként tekintett a kuckódra, mint most te magad.

Ezzel a sokkoló ténnyel szembesült nemrégiben Alex és Jess Monney, akik fürdőszobájuk felújításakor egy titkos üzenetre bukkantak. A gipszkarton mögül egy 1995-ös fotó került elő, amit a korábbi lakók, Mr. és Mrs. Shinseki helyeztek oda, hogy amennyiben utódaik is renoválnák a helységet, megtalálhassák az elrejtett levélkét.

"Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy felújítod a fürdőszobát. Mi nem tetszett abban, ahogyan mi megcsináltuk?" - olvasható a lapon

Monney-éknak annyira megtetszett az üzenet, hogy Twitter- és Reddit-oldalukon is megosztották, és a fotó hamarosan több mint 80.000 kedvelés fölött járt már.

A poszt hatására kiderült, hogy nem Monney-ék az egyetlenek, akik furcsa hagyatékra találtak a falban, ugyanis sok felhasználó hozzájuk hasonlóan kiposztolta a lakásából előkerült ereklyéket.

hirdetés

Többek között előkerült egy Playboy magazin gyűjtemény, egy doboz sör és egy 1950-es Nehi üveg is, amit a háztulajdonosok szintén a fürdőszoba falába rejtettek el. (Úgy tűnik, ezt a helységet különösen kedvelik a mókás természetű családok.)

Az ötleten felbuzdulva Monney-ék kijelentették, hogy folytatják a hagyományt és ők is üzenetet rejtenek a falba, hátha egy szép napon, mondjuk 40 év múlva mosolyt csalhatnak valaki arcára. Ki tudja, talán a gyerekeink ismét olvashatnak majd egy ilyen cikket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk