/felfedezo/tiszta-harry-potter-egy-ejszakara-barkibol-griffendeles-lehet-az-angol-apartmanban/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Tiszta Harry Potter: egy éjszakára bárkiből griffendéles lehet az angol apartmanban

Ha még az ajtón is a Kövér Dáma portréja lóg, tökéletes lehet a hasonlóság.
Fotók: North Shire - szmo.hu
2020. szeptember 29.

hirdetés

Egy éjszakára fejenként 50 fontba, vagyis 20 ezer forintba kerül a Griffendél klubhelyisége alapján kialakított hatszemélyes apartman Livertonban, írja a Mirror. A Harry Potter-rajongók így pontosan úgy érezhetik magukat, ahogyan a varázslótanoncok éltek a Roxfortban.

A Dorm Room névre keresztelt apartmanban négy jókora ágy várja a vendégeket, amiket vörös függöny takar el a klubhelyiségtől. Az egész apartmanban egyébként is a vörös és az arany színek dominálnak csakúgy, mint a Harry Potter-filmekben, ha a Griffendél klubhelyiségében játszódott egy-egy jelenet.

A nappali hangsúlyos része a kandalló, melyet vörös kanapékon lehet körbeülni. A fürdőszoba épp úgy néz ki, mint a prefektusok fürdője a sorozat negyedik részében, amikor Harry Potter egy óriási kádban nyitja ki a korábban a sárkánytól megszerzett aranytojást.

A lakosztályhoz tartozik egy minden földi jóval felszerelt konyhasarok is.

A North Shire névre keresztelt szálláshelyet Nagy-Britannia 50 leghangulatosabb házikója között tartják számon. A varázslatos, mesebeli hangulat már a Gyűrűk Urát idéző bemutatkozó filmjük alapján is garantált:

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk