hirdetés

FELFEDEZŐ

Telefontöltő zsinórt talált a röntgen egy indiai férfi hólyagjában

Szabályosan elképedtek az orvosok, amikor megpillantották a felvételt.
Fotó: Nortfoto/Newslions/SWNS - szmo.hu
2020. június 10.

hirdetés

Az eset Asszám államban történt. Egy 30 éves férfi hasi fájdalmak miatt jelentkezett be egy kórházba. Először azt mondta, hogy véletlenül lenyelt egy fülhallgatót.

A páciens két napos hashajtó kúrát kapott, hogy enyhítsenek fájdalmán, majd egy kis vágást hajtottak végre a bélcsatornáján, de nem tudták lokalizálni a tárgyat.

Aztán egy második röngtenfelvétel szó szerint rávilágított az igazságra: kiderült, hogy a beteg hólyagját egy 61 cm hosszú telefontöltő-zsinór terheli. Jól kiszúrt magával, idézte orvosát a Daily Examiner , ugyanis ha megmondta volna az igazságot, megúszhatta volna a műtétet, és egyszerűen kihúzhatták volna a zsinórt a húgyvezetéken keresztül.

Az orvosok szerint az idegen tárgy ugyanezen az úton került be, „szexuális élvezet” céljából. „Az emberek furcsa dolgokat csinálnak e célból, de ez a férfi egy kicsit túl messzire ment” – kommentálta a műtétet vezető sebész, akit kissé sokkolt az élmény.

A sajátosan perverz férfit végül 45 perces beavatkozás szabadított meg a fájdalmaktól, majd három nap múlva hazaengedték.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk