hirdetés

Leukémiás kisfia betegágyánál táncoló apuka hódította meg az internetet

Több tízmillióan rajonganak a férfiért, aki ezzel a nem mindennapi produkcióval nevetteti meg a kemoterápián átesett kisfiát. Tényleg: szem nem marad szárazon.
Daily Mail - szmo.hu
2018. július 29.

hirdetés

A 34 éves Kenny Thomas maga sem sejtette, mekkora lavinát indít el. A New Yersey-beli apuka - akinek egyébként táncstúdiója van - csak táncolt egyet egyéves kisfiának, Kristiannak, miután véget ért a kicsi egy hónapon át tartó kemoterápiás kezelése a Philadelphiai Gyermekkórházban. A leukémiával diagnosztizált kisfiú az orvosok szerint jól reagált a kezelésre, ezt ünnepelte meg az apa Ciara "Level up" című dalára, amit fel is töltött az Instagramra. A képmegosztón azóta több mint 2,7 millióan, a Youtube-on több mint tízmillióan lájkolták a produkciót, Kennyt és Kristiant pedig jókívánságok ezreivel árasztották el a kommentelők. Az apa azt mondja, rendszeresen szokott táncolni a fiának:

"Gyakran beviszem magammal a táncstúdiómba, mert ő igazi kis örömgombóc, imádja, ha táncolok, jobb inspiráció nem is kell".

A kisgyereken tényleg látszik, hogy hozzá van szokva a dologhoz: először nagy szemekkel mered az apjára, aztán tapsolni kezd, végül ő maga is "bemozdul", egyértelmű, hogy érzi a ritmust. A kisfiút egyébként a kezelése után már hazaengedték.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk