FELFEDEZŐ

Sztárban Sztár Leszek!: A két Kozsó-imitátor produkciójára még a zsűri sem készült fel

Az egyik imitátor, Kökény Zsolt annyira nagy rajongó, hogy még az énekes lakását is lemásolta. Az dallal azonban adódtak gondok, a zsűri jól ki is osztotta a férfit.

Link másolása

Két Kozsó-imitátor színpadra lépett a Sztárban Sztár Leszek! első adásában. A két kompolti férfit nemcsak barátságuk, hanem Kozsó iránti rajongásuk is összeköti. Kökény Zsolt szeretete annyira elvetemült, hogy még az énekes lakását is lemásolta. Az inspirációt több magazinból vette, kedvence pedig az indián nő babája.

Énekelni szoktunk, táncolni és szeretnénk, ha Kozsó büszke lenne ránk.

- mondták a rövid felvezető interjúban a férfiak.

A két Kozsó együtt érkezett a műsorba, ám csak Zsolt lépett színpadra.

A zsűri meglepődve, de tisztelettel fogadta az előadást, amíg a Kozsó-hasonmás el nem kezdett énekelni.

 

Kökény Zsolt: A Hold Dala

Kevesebb, mint egy perc alatt le is állították. Először kedvesen próbálták megfogalmazni a kritikájukat, később viszont elég rendesen kiosztották, amin Zsolt megsértődött. Miután lejött a színpadról, azt mondta Till Attilának, hogy azért sikerült így a dolog, mert kiszáradt a torka, és zavarta a zsűri.

 

Nem kerteltek a mesterek: Durván kiosztották a Kozso-imitátort

Végül a másik Kozsó-hasonmás, Csóka Richárd is a zsűri elé lépett, akik igencsak meglepődtek, hogy egy újabb imitátor is érkezett a színpadra, ám kiderült, hogy Ricsi nem annyira elvetemült, mint Attila.

Bár minden hang itt sem volt a helyén, Ricsi óriási bulit robbantott.

Csóka Richárd: Meghalok egy csókodért

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk