hirdetés

FELFEDEZŐ

„Szeretem azt, aki vagyok” - kövérnek nevezték az ausztrál kislányt, levélben állt ki magáért

A nyolcéves Ivie-re egy oszálytársa tett megjegyzést, de megvédte magát.
Fotó: Mel Watts/Facebook - szmo.hu
2020. december 16.

hirdetés

Egy büszke ausztrál anyuka tette közzé nyolcéves kislánya levelét, amit azután írt, hogy egy osztálytársa kövérnek nevezte. Ivie egy másik kislánnyal szólalkozott össze, aki többször is leszólta a testalkata miatt - számol be róla a Daily Mail.

“Miért mondasz ilyet? Nekem ez nem teszik! Ez bántó, és nem szeretném, ha így kezelnének engem. Ez az én testem, szeretem azt, aki vagyok, és soha nem fogom megváltoztatni” - írta Ivie, majd így folytatta:

“Nem érdekel, hogy te, vagy más emberek mit gondolnak rólam, mert tudom, hogy anyukám, apukám és a családom szeret. Így is szép vagyok, és mindegy, mennyi a súlyom, szóval kérlek, fejezd be!”

Az anyuka, Mel Watts elmondta: néha aggódik, jól neveli-e négy gyermekét, ezért különösen örült, hogy Ivie így kiállt magáért.

hirdetés

“Nem gondolom, hogy a másik kislány kifejezetten bántani akarta Ivie-t, inkább egy beszélgetésben hangzott el a szó, ami nagyon megbántotta. Kellemetlenül érezte magát, a mérlegre állt és nézegetni kezdte a súlyát. Ezért is örültem neki annyira, hogy végül ilyen levelet írt” - írta.

“Ez csodálatos. Tetszik, ahogy Ivie kiáll magáért, szereti magát és teljesen biztos abban, hogy a családja is szereti őt. Nagyon büszke lehetsz rá!” - írt egy kommentelő.

A két kislány azóta nem csak ezt az ügyet tisztázta le egymás közt: kibékültek, és újra barátkoznak egymással.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk