hirdetés

FELFEDEZŐ

Székrekedésnek hitte az orvosa a lány hasi fájdalmát, kiderült, hogy van egy második, menstruációs vérrel teli méhe

Fotók: Northfoto - mediadrumworld.com/@madeleineandm.e - szmo.hu
2020. október 10.

hirdetés

"Ha valaki ilyet mond neked, az nagyon fájdalmas, és nem lehet elfelejteni. Ez egy olyan dolog, amit abszolút nem én irányítok, ő pedig ezzel azt érzékeltette velem, hogy nem vagyok elég jó. Sokáig hatással volt rám, amit mondott, és aggodalmat is keltett bennem a jövőbeli párkapcsolataimra nézve"

- mesélte Madeleine, aki szerint a férfiak többsége nem is tudja, hogyan reagáljon, amikor elmondja nekik, mi a problémája.

Ő azonban már megbékélt vele, és már mentálisan is felkészült arra, hogy folytassa azt az utat, amire 16 évesen kényszerítette az élet.

Most úgy gondolta, megosztja a történetét a nyilvánossággal, hogy felhívja a figyelmet erre a nem mindennapi problémára és arra, hogy ha úgy érzed, valami nincs rendben a testedben, járj utána, vizsgáltasd ki magad, ne állj meg az első orvosnál. Szerinte a nőkkel még mindig másképp bánnak az egészségügyben, mint a férfiakkal, és sok esetben nem veszik elég komolyan a fájdalmaikat.

"Te jobban ismered a testedet, mint bárki más. Hallgass a megérzéseidre és arra, mit üzen a tested. Tarts ki akkor is, ha újra és újra cserben hagynak. Végül megtalálod majd a megfelelő embert, aki meghallgat, és megkapood azt a segítséget, amire szükséged van. Lehet, hogy ez időbe fog telni, de sose hagyd, hogy valaki azt mondja neked, hogy a probléma csak a fejedben létezik"

- tanácsolja.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk