FELFEDEZŐ

Rubint Rella sírva omlott össze, Mardoll ételét kidobták, Rácz Jenő kóstolás nélkül osztott ki egy kötényt

A kóstolás legnagyobb drámáját Mardoll étele okozta, ami Ákos kezéből egyenesen a kukába került.

Link másolása

A kötényszerzés napján a versenyzők igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból, azonban nem mindenkinek sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Így ketten is kötény nélkül távoztak A Konyhafőnök VIP stúdiójából.

Kék és piros színű kötényekért indultak harcba a hírességek az RTL műsorában, hogy bebizonyítsák a séfeknek, hogy helyük van a csapatukban. Az első feladatban hagyományos magyar ételeket kellett újragondolniuk, de a feladatot az is nehezítette, hogy kizárólag vegán alapanyagokból dolgozhattak. Rubint Rellának kihívást jelentett a vegán paradicsomos húsgolyó kreatív elkészítése, és miután a séfek közölték vele, hogy nincsenek megelégedve a köreteivel, Rella elsírta magát:

Azt éreztem, hogy vége a világnak.

A kóstolás legnagyobb drámáját Mardoll étele okozta, ami Ákos kezéből egyenesen a kukába került. A séf nagyon csalódott volt a rapper teljesítménye miatt, aki egy nyers csirkecombot tálalt fel nekik.

Nekem ez egy vicc volt

– Ákos értékelhetetlennek találta Mardoll főztjét, azonban úgy vélte, hogy a lány beleillik a csapatába, így mégis adott neki egy kék kötényt.

A többi videót a műsorról itt láthatjátok.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk