/felfedezo/rosszul-jegyeztek-be-kisbabaja-nevet-a-korhazban-kiakadt-az-amerikai-anya/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Rosszul jegyezték be kisbabája nevét a kórházban, kiakadt az amerikai anya

Elég egyedi neve lett a kislányának. De mint kiderült, nem ő az egyetlen, aki ennyire pórul járt a születési anyakönyvi kivonatával.
hirdetés

Nem kicsit borult ki egy amerikai édesanya azon, hogy rosszul írták be újszülött gyermeke nevét a születési anyakönyvi kivonatában - számolt be róla a Sun.

A Seattle-ben élő Kelsey Tate ugyanis Korának szerette volna elnevezni a kislányt, de a kórházban valamit benézhettek, mert a hivatalos dokumentumba végül a Korn név került.

A fiatal kismama a Twitteren mutatta meg a hatalmas bakit.

"A kisbabám neve most hivatalosan Korn" - konstatálta a helyzetet felháborodva.

Azt elismerte, lehetséges, hogy kétszer is megkérdezték tőle a nevet, mielőtt beírták volna, de a szülés után nagyon ki volt merülve, ezért már nem emlékszik, mit mondott. Később kiderült, hogy a kórházban jól írták fel a keresztnevet, ám az első papíron a lány észrevett egy hibát a vezetéknévben. Szerinte félreérthették, amit mondott, és végül nem azt, hanem a keresztnevet javították, ezt a verziót viszont ő már nem látta. Az anyuka most igyekszik mindent megtenni, hogy ne Korn maradjon a kislánya neve.

hirdetés

A twitterezők is nagyon bizarrnak találták ezt a hibát, de mint kiderült, nem ő az egyetlen, aki ennyire pórul járt.

"Engem Peternek neveztek el a szüleim. Elfelejtették, hogy a bátyjámat is Peternek hívják" - írta valaki.

"Én 'Mary' hónapban születtem [angolul 'May' a május - a szerk.] a születési anyakönyvem szerint, és senki nem vette észre egészen 25 éves koromig, amikor be kellett adnom néhány papírt, köztük a születési anyakönyvi kivonatot" - mesélte egy másik felhasználó.

"Amikor megszülettem, a nővér véletlenül más nevet írt be, és ez senkinek nem tűnt fel, amíg 18 éves nem lettem. Nem kaphattam meg a jogosítványomat, mert a szociális igazolásomban és a születési anyakönyvi kivonatomban más név szerepelt. Hat hónapba telt kijavítani a hibát, mert amikor kicsi voltam, másik államba költöztünk. Anyukám minden egyes nap telefonálgatott, hogy elintézzék" - írta egy harmadik.

Sokan azzal próbálták vigasztalni az anyukát, hogy legalább a lányának különleges neve lett, és nem lesz még hat ugyanilyen nevű gyerek az oviban és a sulis osztályában. Sőt valaki azt javasolta, hogy kérdezzék meg a Korn nevű együttest, nem akarják-e véletlenül szponzorálni a kicsit.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk