/felfedezo/rosszindulatu-uzenetekkel-bombazzak-a-brit-lanyt-hogy-nem-eleg-vonzo-a-nala-vekonyabb-baratjahoz/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Rosszindulatú üzenetekkel bombázzák a brit lányt, hogy nem elég vonzó a nála vékonyabb barátjához

„Egyszerűen ő az az ember, akibe beleszerettem” - fogalmaz Vicky pasija, aki szerint a szerelemhez nem kell más, csak az, hogy igazán kapcsolódni tudj valakivel, teljes mértékben bízz benne, és 100 százalékosan önmagad tudj lenni mellette.
Fotó: Victoria Lowdell/Facebook - szmo.hu
2021. március 31.

hirdetés

Rosszindulatú üzenetekkel bombázzák a 26 éves Vicky Lowdellt, amiért molett létére egy vékonyabb fiúval jár - írja a Daily Mail. A pár már négy éve töretlenül együtt van, ám a lányt még mindig sokan inzultálják, mondván: nem tudják elképzelni, Tom miért él kapcsolatban vele.

A lány már a társkereső applikációkon is sok rosszindulatú üzenetet kapott. Sokan kövérnek nevezték, amivel teljesen el is vették az önbizalmát.

Végül a barátai szövetkeztek a háta mögött, és a nevében kezdtek Tinderezni a telefonjáról. Így állt párba Tommal, aki rögtön kedves üzenetekkel indított nála, és el is hívta vacsorázni.

A két ruhaüzleti eladó hamar egymásba szeretett, és egyiküket sem zavarta a méretbeli különbség - a gonosz megjegyzések azonban gyakran emlékeztetik rá a lányt, hogy sokak szerint nem elég vonzó a barátjához képest.

Vicky ilyenkor a saját félelmeit látta visszaigazolva, mivel sokszor maga sem érti, mit keres mellette a barátja:

hirdetés
“Én egy óriási bálna vagyok, ő meg olyan, mint egy kis mókus. Az én fejemben ez nem áll össze, hiába tudom, hogy remekül kijövünk egymással”

- mondja.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk