/felfedezo/rossz-tetkok-portaljai/
hirdetés

10 tetoválás, amire a "borzasztó" a legenyhébb jelző

Egy kérdésünk van: ezeket MIÉRT kellett, és ki szerint néznek ki jól?!
hirdetés

Valóságos csoda lett volna, ha az elrettentő tetkókat nem kezdték volna el gyűjteni az interneten, és ennek nem született volna külön oldala.

A Reddit felhasználói egyenesen csináltak egy alszájtot, amelynek a Bad Tattoos nevet adták, de a Twitteren is egyre többször feltűnnek az olyan tetkók, amelyek vagy az alkotó dilettantizmusáról, vagy a megrendelő ízléshiányáról árulkodnak. Közös jellemzőjük: viselőjük egy életen át bánhatja meggondolatlan lépését - írta a Daily Mail .

A fotós is állkapcsát kereste, amikor egy hölgy hátáról egy 2004-es sláger, a Baby Cakes szövegét olvashatta le. A 3 of a Kind együttesre már a kutya sem emlékszik, ez volt az egyetlen menő daluk, a hölgy viszont biztosítja nekik néhány évtizedre a halhatatlanságot.

Mikiegér is forogna a sírjában, ha létező személy lett volna, hogy miként sikerült az ő híres alakját vegyíteni egy gonosz boszorkányéval.

A képen látható úriember szemráncába kapaszkodik egy rajzfigura. De mi lesz akkor, ha hordozója megöregszik, és a táskák megereszkednek?

hirdetés

Lehet, hogy ezt a vádlira vésett lányt a takarónyi fügefalevéllel szexinek szánták, inkább rémisztőre sikerült.

Erről az állatfiguráról fölöttébb nehéz megállapítani, hogy milyen fajtához tartozik.

És e rajz tulajdonosának soha többé nem lesz szüksége vonalzóra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk