hirdetés

FELFEDEZŐ

Rákbetegnek adta ki magát egy nő, hogy barátai adakozzanak az álomesküvőjére

Börtönbüntetés elé nézhet Toni Standen, aki végső stádiumos rákbetegnek hazudta magát, hogy finanszírozzák az esküvőjét.
Fotó: StockSnap / Pixabay - szmo.hu
2020. november 30.

hirdetés

Amikor Toni barátai meghallották, hogy a lány beteg, összesen 8500 fontot, azaz 3 és félmillió forintot dobtak össze neki a barátjával, Jamessel való házasságkötésre - számolt be róla a Metro.

Toni közölte, rákja van, ami “átterjedt az agyamra, a csontjaimra, mindenhová”. Haját is leborotválta, és több újságnak is interjút adott az állapotáról, hogy támogatókat szerezzen.

A 29 éves brit nő elmondta: szeretné, ha apja, Derek kísérné oltárhoz, aki maga is rákbeteg. Az apa végül az esküvő előtt elhunyt, de egy videóüzenetet lejátszottak tőle a ceremónián. Még a helyi Everton futballklub is filmet vett fel, amiben a játékosok jókívánságokat küldtek.

A pár aztán Törökországban töltötte a nászútját, majd később bejárták Kelet-Európát is, mialatt Standen a története szerint haldoklott.

hirdetés

Idén azzal állt elő, hogy elkapta a koronavírust. Barátai azonban ekkorra már gyanút fogtak, míg végül nyíltan kérdőre vonták.

“Elképesztő árulás volt” - mondta az egyikük.

A nő most börtönbüntetés elé néz, miután a bíróság előtt bevallotta a bűnösségét.

“Oscar-díjas alakítást nyújtott. Mindannyian le voltunk sújtva. Bedőltünk neki, és összeraktuk azt a kis pénzünket, amennyi volt” - mesélte Standen egyik barátnője, Cheryl Aston.

A lány még saját halálhírét is közzétette a Facebookon, amit később arra fogott, meghackelték az oldalát - de a barátai szerint csak figyelemfelketésből tette, hogy lássa, mit szólnának, ha meghalna.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk