/felfedezo/pizzafutar-fiu-zongora-zene-video/
hirdetés

Kiszállította a rendelést, majd elkápráztatta a családot zongorajátékával a pizzafutár

A 18 éves fiú nevét egész Amerika megismerte, újságokban és a tévében is szerepelt már.
hirdetés

Általában semmi különleges nem történik, amikor megérkezik a várva-várt ételrendelésünk, maximum annak örülhetünk, ha a futár véletlenül többet adott vissza, vagy a dobozban nagyobb adagot kapunk, mint amire számítottunk.

Egy amerikai család viszont sokkal nagyobb meglepetést kapott, amikor egy pepperonis pizzát rendeltek házhoz. Amikor ugyanis a futár megérkezett és átadta a rendelést Varchettiéknek, kiszúrta a házban a zongorát, majd kedvesen megkérdezte, hogy esetleg játszhatna-e rajta egy kicsit. A lakók meglepődtek, de mivel szimpatikus volt számukra a fiú, megengedték neki.

Aztán még jobban megdöbbentek, amikor a fiatal srác vérprofin játszotta el Beethoven Holdfény szonátájának 3. tételét emlékezetből.

Kiderült, hogy Bryce Dudal csak nemrég végzett a középiskolában, és

saját magától tanult meg zongorázni 6 éves korától kezdve- ráadásul van is tehetsége hozzá.

hirdetés

A ház asszonya, Julie Varchetti fel is vette, ahogy a 18 éves fiú ámulatba ejtően játszik a zongorájukon, majd megosztotta a Facebookon is, amit már közel félmillióan láttak és több ezren megosztottak.

Julie Varchetti

Hubby ordered Hungry Howies tonight (Which we never do because I'm obsessed with Jets, but I wasn't home) for the kiddos and the delivery guy noticed our piano. He kindly asked if he could play for...

Bryce meglepődött azon, milyen népszerű lett azóta az interneten. Most viszont ennek köszönhetően újra visszanyerte az érdeklődését a zene iránt, amit egy ideje már elhanyagolt. Elmondta, hogy a Holdfény szonáta az egyik kedvence, amit 6-7 éves korában hallott először és azonnal lenyűgözte őt.

"Sokan csak leülnek a zongorához, és játszanak valami szép, lassú darabot. De amikor én játszok valakinek, szeretek mindent beleadni."

Azt is elmondta, hogy jól szórakozik azon, hogy mindenki meglepődött, milyen jól tud zongorázni.

"Mindenki csak egy pizzafutár srácot lát bennem"

- mondta a 18 éves fiú, akit már biztosan nem a futárkodás miatt ismernek, hiszen a róla készült videó bejárta a netet, ennek köszönhetően pedig több újságban, tévécsatornán és showműsorban is szerepelt már.

Forrás: Indy100


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk