/felfedezo/otven-novel-csalta-meg-ferje-feleseg-tevemusor/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Több mint 50 nővel csalta meg a férje a nőt, aki ezt ország-világ előtt tudta meg egy tévéműsorban

A 35 éves nő tudta, hogy férje hűtlenkedett nyolcéves házasságuk alatt, de az sokkolta, hogy ennyiszer lépett félre.
hirdetés

Minden jóérzésű embert rosszul érint, ha kiderül, hogy párja hűtlen volt hozzá. Egy amerikai nő viszont nem átlagos módon szembesült azzal, hogy férje többször is megcsalta őt:

egy tévéműsorban derült ki, hogy több mint 50 nővel feküdt le a felesége háta mögött.

Brandi Maxiell és Jason Maxiell 17 évnyi együttjárás után 2010-ben házasodtak össze. Gyerekkori szerelem volt ez, amiből egy kisfiú is született, aki már 6 éves. A tévészerepléseiről ismert nő és a korábbi NBA-kosárlabdázó kapcsolata azonban nagyon megromlott, mert Brandi szerint Jasonnek alkoholproblémái vannak, nem őszinte vele, és hűtlen volt hozzá.

Úgy tudta, a férfi a 8 évnyi házasságuk alatt 8-szor csalta meg őt - pedig ez a szám jóval több volt.

A 35 éves nő amerikai Iyanla: Fix My Life című tévéműsorban szembesült a szörnyű igazsággal. Amikor a műsorvezető megkérdezte Jason-t, hogy felesége tudja-e, hány nővel feküdt le mellette, a férfi azt felelte, hogy nem. Majd azt a kérdést kapta meg, hogy szerinte a nőnek számít-e a megcsalások száma, amire már igennel felelt. Mivel Brandi tényleg szerette volna megtudni, hogy valójában hányszor lépett félre a férje,

hirdetés

Jason végül beismerte, hogy több mint 50 nővel volt dolga már házas emberként.

Felesége először csak csalódottan hümmögött, majd azt ismételgette, hogy nem akar több részletet megtudni, végül sírva kiment a stúdióból.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk