FELFEDEZŐ

Otthagyta az állását, hogy minden szexuális fantáziát kipróbálhasson, amit valaha akart

Layla rájött, hogy lassanként középkorú nő lesz, de túl sokáig koncentrált kizárólag a munkájára, és nem volt elég ideje magára.
Fotó: Greyerbaby/Pixabay - szmo.hu
2022. április 04.


Link másolása

Aki középkorúként szeretné megtalálni a szerelmet, az általában Tinderen áll neki keresgélni. Layla London azonban sokkal radikálisabb megoldáshoz folyamodott - írja a Daily Star.

Layla – aki Curious Girl Diaries nevű közösségi oldalán névtelenül posztol – üzletasszonyként dolgozott, amikor kénytelen volt belátni, hogy a barátai többsége már letelepedett a saját partnerével. Amiatti aggodalmában, hogy végül egyedül marad, meghozta azt a nehéz döntést, hogy visszavonul a munkájától, és inkább önmagára összpontosít.

Három és fél év cölibátus után Layla "szexlistát" írt, azzal a céllal, hogy egyenként kipipálja szexuális fantáziáit, és nyomon kövesse, mennyit sikerült belőlük egy éven belül megvalósítania. Ennek a projektnek blogok és szexorientált podcastok is részét képezik.

„Egész életemben vállalkozó voltam. Nagyon szerettem a munkámat, így ez volt a függőségem, a munka és a célok elérése. Tisztán emlékszem, amikor ezek után rám tört a megvilágosodás. A fürdőszobában álltam, belenéztem a tükörbe, és azt kérdeztem: Mi a francot csinálsz? Elpazarolod az életed, ez nem fog örökké tartani!"

Layla ezek után írt listát azokról a fantáziákról, amiket egy éven belül meg akart valósítani.

„Egy évet szántam rá, hogy annyi időt, figyelmet és erőfeszítést fordítsak a szexuális életemre, mint az üzleti életemre, és megnézzem, hová vezet ez az út" - emlékezett rá vissza.

Mindez 2016 decemberében történt. Most, majdnem hat évvel később Layla projektje bloggá, weboldallá és podcastté fejlődött, ahol időnként interjút készít azokkal a férfiakkal, akik éppen segítettek neki kiélni a fantáziáját.

"Nagyon izgalmas volt. Úgy éreztem, a titkom is a szórakozás része… Van valamim, amit nem kell megosztanom másokkal” – magyarázta. "Még ha egyes férfiak nem is akartak velem podcastolni, tudták, hogy róluk fogok beszélni, becenevet adok nekik, és ez nem zavarta őket."

Miután rengeteg hallgatót szerzett, Layla elmondta, reméli, hogy a követői – különösen azok, akik monogám kapcsolatban élnek – tanulhatnak valamit a tapasztalataiból.

„Bízom benne, hogy amit csinálok, az példát mutat más pároknak, hogyan kommunikáljanak nyíltan a szexről: megbeszéljék, mi sikerült jól, mi volt kellemetlen, és min lehet még alakítani legközelebb” – tette hozzá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: