hirdetés

FELFEDEZŐ

Néhány óra különbséggel halt meg a 73 éve házas idős férj és feleség - utolsó napjukon még fogták egymás kezét

A kórházi személyzet egymás mellé tolta a két idős amerikai beteg ágyát, hogy együtt lehessenek, mielőtt meghalnak. Mindketten megfertőződtek a koronavírussal, az asszony ebbe halt bele, férje viszont egy súlyos fejsérülés miatt hunyt el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 28.

hirdetés

Néhány óra különbséggel halt meg egy idős amerikai házaspár Wisconsin állam egyik kórházában. A 94 éves Wilford Kepler és felesége, a 92 éves Mary is megfertőződött a vírussal, de csak az asszony halt bele a betegségbe.

Április 8-án lett pozitív a tesztje, és egy ideig nem is volt szüksége kórházi kezelésre, otthoni karanténban volt. Húsvétvasárnap azonban a férje elesett és súlyos fejsérülést szenvedett, ezért kórházba került, Mary pedig vele tartott. A kórházban kiderült, hogy Wilford is elkapta a koronavírust, de nem ebbe, hanem a fejsérülésébe halt bele.

Az idős pár végül ugyanazon a napon, április 18-án halt meg, Mary a férje után hat órával hunyt el. Utolsó napjaikat is együtt töltötték, miután a kórházi személyzet egymás mellé tolta a két idős beteg ágyát, hogy foghassák egymás kezét.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk