/felfedezo/nemcsak-kutyakat-macskat-is-visz-biden-a-feher-hazba/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

FELFEDEZŐ

Nemcsak kutyákat, macskát is visz Biden a Fehér Házba

Első Macskája is lesz januártól az Egyesült Államoknak.
Fotó: Twitter - szmo.hu
2020. november 28.

hirdetés

Bidenék két német juhásza mellett egy macska is beköltözik hamarosan a Fehér Házba - árulta el a jövendőbeli amerikai elnök a CBS Newsnak.

Az interjút vasárnap adja le a csatorna, az előzetesben azonban csepegtettek infót a bejelentésről: a Biden család a két kutya, Major és Champ mellett egy macskát is visz magával januárban a Fehér Házba. Az állatról egyelőre semmilyen hír nincs, Bidenéknek ugyanis nincs jelenleg macskájuk. Kérdéses, hogy örökbefogadnak-e addig egy állatot, esetleg máshonnan szerzik be a Fehér Ház új egerészét. Esélyes azonban, hogy az örökbefogadás mellett döntenek, két kutyájuk közül az egyik ugyanis mentett állat.

Bidenékkel együtt ismét négylábúak költöznek a Fehér Házba, Donald Trump ugyanis - évtizedek óta először - semmilyen állatot nem vitt magával az elnöki rezidenciára. Előtte Barack Obama két portugál vízikutyája, Bo és Sunny voltak a Ház őrzői. Bár jellemzően ebeket visznek magukkal az elnökök, nem Bidenék macskája lesz az első: Abraham Lincoln Tabby nevű cicája nyitotta a sort, de Clintonnak és Bushnak is volt macskája.

Biden egyébként nem először bizseregteti meg a macskapártiak szívét: kampánya során egyszer macskás videót posztolt, mondani sem kell, hogy mekkora sikere lett:

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk