/felfedezo/nem-darwin-dijas-szelfizgetok-haltak-meg-a-vizesesnel-hanem-a-baratjukat-akartak-megmenteni/
hirdetés

FELFEDEZŐ

NEM Darwin-díjas szelfizgetők haltak meg a vízesésnél, hanem a barátjukat akarták megmenteni

Megpróbálták megmenteni az életét, amikor a vízbe esett...
hirdetés

Bejárta a sajtót egy tragikus hír: három fiatal meghalt, amikor egy vízesésbe zuhantak. Sokan bírálták őket, és sok kárörvendő komment jelent meg a közösségi oldalakon arról, hogy biztosan szelfiztek, és nem vigyáztak.

Kiderült, hogy a fiatalok nem Darwin-díjas idióták voltak, hanem hősök, akik megpróbálták megmenteni a legjobb barátjukat.

Ryker Gamble, Alexey Lyakh és Megan Scraper a High On Life vloggerközösség tagja volt, Youtube-on tették közzé az utazásaikról készült videóikat.

A vancouveri Gamble és Lyakh alapította meg a High On Life-ot egy iskolatársukkal, Parker Heuserrel, miután 2012-ben körbejárták a világot. Ezután az utazás és a videókészítés lett a hivatásuk, gyakran reklámoztak cégeket és úticélokat azokon a fotókon és filmeken, amelyeket egzotikus helyekről posztoltak- írta a BBC . Gamble-t, Lyakhet és a csoport egy harmadik tagját egyébként öt évre kitiltották az Egyesült Államokban, miután bemerészkedtek egy védett meleg vízű forrásba a Yellowstone nemzeti parkban.

"A High On Life felöleli az élet összes lehetőségét pozitív szemlélettel és energiával" – írták Facebook-oldalukon.

hirdetés

Nemrég a barátok az egyik kanadai államban, Brit Columbiában jártak, a Shannon-vízesésnél. A társaság egyik tagja megcsúszott, beleesett a sebes sodrású folyóba, amelyik a vízeséshez vezet - két barátja utánavetette magát, de nem tudtak segíteni rajta. Mindhárman odavesztek.

A 30 éves Gamble utolsó Instagram-posztjában így írt: "Valamennyien tanulhatunk ifjúkori önmagunktól. Az élet nem a felelősségről, a nehéz döntésekről és a kemény munkáról, hanem a boldogság, az itt és most érzéséről szól."

A High On Life csapata videó-üzenetben búcsúzott elhunyt társaiktól.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk