hirdetés

FELFEDEZŐ

Müller Cecília először nyilatkozott és elárulta, melyik a kedvenc róla született mémje

Az országos tisztifőorvos a veszélyhelyzet alatt senkinek nem adott interjút, most azonban megtörte a hallgatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 18.

hirdetés

Müller Cecília a veszélyhelyzet kihirdetése óta 98 napon át irányította hősiesen a járvány elleni harcot. Az országos tisztifőorvos az operatív törzzsel együtt már szinte az életünk részévé vált, majdnem minden nap feltűnt a képernyőkön, hogy tájékoztassa az országot az aktuális járványügyi helyzetről. Róla viszont keveset lehetett tudni ezalatt, egészen idáig.

Az országos tisztifőorvos ugyanis csütörtök reggel a TV2 Mokka című műsorában volt vendég, ahol többek között arról is beszélt, hogy nagyon nehéz volt számára, amikor a halálesetekről kellett beszélnie, mivel ő hisz benne, hogy az ember "egyetlen és pótolhatatlan", minden elhunyt a családja, ismerősei számára hatalmas veszteség volt.

Müller Cecíliától azt is megkérdezték, ő hogy van most.

"Én most egy kicsit fáradt vagyok, hosszú volt ez az időszak valóban, de nagyon szükséges volt. Most egy picikét megkönnyebbülten érzem magam, mert egy első szakaszt le tudtunk zárni és úgy gondolom, hogy nagyon sikeresen tudtunk védekezni. Ezt nem győztem megköszönni. Attól féltem a tegnapi napon, hogy valakit kifelejtek ebből a sorból és lehet, hogy így is történt, úgyhogy: meg még mindenkinek köszönöm"

hirdetés

- felelte az országos tisztifőorvos, akiről az utóbbi időszakban rengeteg mém is megjelent a neten. Erről is kérdezték.

Müller Cecília azt mondta, hozzá is eljutottak a mémek, a kollégái megmutatták neki őket. A kedvence pedig a "kaspóárusítós" volt, erre azt mondta: "az nagyon kedves volt".

De van olyan is, ami már neki is megvan, például a kivágható figurás.

"Az egyik kollégám ki is vágta, megörökítette, és most már ott van a polcomon"

– mondta Müller Cecília, aki azt is hozzátette, hogy nem találta ezeket bántónak, hiszen feszültséglevezetésnek is jók, ráadásul mivel sokan voltak otthon, különböző gondolatok megfogalmazódnak, így ezek jönnek elő különböző formában.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk