hirdetés

FELFEDEZŐ

Müller Cecília, a koronavírus és Szájer József tarolt az év mémjei között

2020 legjobb mémjeinek szubjektív válogatása a Szeretlek Magyarországtól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 30.

hirdetés

Bizonyos szempontból olyan, mintha csak most kezdődött volna az év (gondolnátok, hogy már 11 hónapja, hogy elcsodálkoztunk a tobzoskába oltott denevért evő kínai betegeken?), másrészről, mintha évek teltek volna el január óta (ausztrál erdőtűz és Schobert "Egy kövér nőt nem lehet kívánni" Norbi megvannak még?), de akárhogy is, itt az év vége.

Számos számvetés és a gyászos, szomorú események és adatok mellett érdemes kicsit áttekinteni, min is röhögtünk a mögöttünk hagyott évben. Teljesen természetes, hogy egy olyan extrém helyzet, mint a koronavírus, valamint az azt kísérő rendkívüli intézkedések és a szokásostól eltérő magatartásformák elképesztően termékeny táptalajnak bizonyultak a mémgyárosok számára. Számos alkalommal mutattunk már ilyen alkotásokat egy-egy eseményhez kötve, de most itt van a - vigyázat, szubjektív! - 20 legjobb az év alkotásai közül.

Nem meglepő módon nincs olyan, amiben ne szerepelne a koronavírus, Müller Cecília vagy az év vége nagy "felfedezettje", Szájer József közül valamelyik.

Nektek melyik volt a kedvencetek? Kommentben várjuk a ti jelöltjeiteket is!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk