/felfedezo/mostohafiatol-szuletett-gyereke-egy-ismert-orosz-influenszernek/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Mostohafiától született gyereke egy ismert orosz influenszernek

Hétéves kora óta nevelte a fiút, és még az apja felesége volt, amikor viszonyba kezdtek.
hirdetés

Instagramján mutatta meg újszülött gyermekét az az orosz influenszer, aki korábbi házasságából származó mostohafiától esett teherbe - írja a Sun.

A 35 éves Marina Balmasheva azzal szerzett sok követőt Instagramon, hogy dokumentálta fogyását és teste változásait. Az igazán nagy ismertségét azonban nem ennek, hanem annak köszönheti, hogy korábbi férje fiával kezdett viszonyba, később hozzá is ment.

Előző férjével, Shavyrinnal akkor ismerkedtek meg, amikor a férfi fia, Vladimír - a nő későbbi szeretője - még csak hét éves volt.

A pár később négy gyermeket fogadott örökbe, és ugyan látszólag boldog életük volt, Marina elmondása szerint sosem volt igazán az, minden csak a látszatról szólt. A felszarvazott férj szerint egyértelmű, hogy Marina elcsábította a fiatal fiút, akivel akkor teljesedett be a szerelmük, amikor a srác tavaly hazaérkezett az egyetemi szünetre. Az apa nem tud róla, hogy fiának korábban lett volna más barátnője.

A férj elmondása szerint már akkor is viszonyt folytattak, amikor még együtt éltek:

egyáltalán nem zavartatták magukat szex terén akkor sem, ha ő otthon volt, sőt, nem egyszer osont át éjjel a nő a fiú szobájába, majd az aktus után visszafeküdt férje mellé.

Nem sokkal később döntöttek amellett, hogy elválnak, a fiúval pedig felvállalják a kapcsolatukat, a dolgok pedig ezen a ponton felgyorsultak: nem sokkal később összeházasodtak, és Marina teherbe esett.

hirdetés

Első gyermekük, Olga nemrég született meg egy krasznodari kórházban, az influenszer pedig természetesen gondosan dokumentálta minden fontos mozzanatát a nagy újságnak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk