hirdetés

FELFEDEZŐ

Minden reggel megfejtette valaki a férfi helyett a keresztrejtvényét - amikor rajtakapta, teljesen megdöbbent

Hiába kelt fel egyre korábban, végül egy postaládába helyezett GoPro kamera buktatta le a titokzatos rejtvényfejtőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 09.

hirdetés

Sokunknak vannak bosszantó vagy éppen kedves szomszédaink, de a Bored Pandán olvasható sztori főhősének volt talán a legédesebb.

A férfi minden reggel kiment a postaládájához a napilapjáért, amiben már ki volt töltve a keresztrejtvény. Mivel nem nagyon szokott vele foglalkozni, egy darabig nem igazán érdekelte, ki tölti ki. Egy napon azonban előtört belőle a kíváncsiság és elkezdte kifigyelni.

Minden reggel egyre korábban kelt föl, de sose tudta elcsípni a tettest.

Egyszer egy hajnalig tartó buliból hazatérve egy GoPro kamerát helyezett a postaládába. Nem sokra rá már látszott is a felvételen, hogy egy közeli szomszédja, a 80 év körüli özvegy bácsi kinyitja a postaládát, és elkezdi megfejteni a rejtvény. Néha-néha felpillant a házra, nehogy lebukjon, egyébként az újságba merülve oldotta meg a feladványt.

Főhősünk másnap vett egy 1000 rejtvényt tartalmazó könyvet, odatette a bácsi lábtörlőjére, becsöngetett, majd a kocsijából figyelte, ahogy kinyitja az ajtót. A bácsi úgy örült, mint egy kisgyerek amikor megpillant egy kiskutyát.

hirdetés

Két óráig fejtette a könyvet a verandán, amíg el nem aludt.

Másnap megjelent a bácsi egy tálca sütivel, hogy köszönetet mondjon főhősünknek. Onnantól kezdve nagyon jóba lettek, sokat beszélgettek, egészen addig, amíg a bácsi meg nem halt. Főhősünk azóta is szeretettel gondol rá vissza.

Címlapkép: Unsplash


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk