hirdetés

Milliók követik a párt, akik romantikus álomnyaralásokról posztolnak képeket Instára

Abból élnek, hogy utazgatnak, élményeiket pedig képeken örökítik meg. Ki ne álmodna ilyen munkáról?

Link másolása

hirdetés

Jack Morris és Lauren Bullen irigylésre méltó életet élnek: bejárják a világot, a legcsodálatosabb helyeken nyaralnak, és mindezt együtt, mintha örökké nászúton lennének.

A fiatal férfi és a lány 2016-ban találkoztak először egymással, amikor a Fidzsi-szigeteken összehozta őket egy közös munka.

Az utazás iránti szenvedélyük miatt hamar egymásra találtak, azóta pedig hivatásszerűen járnak országról országra, és abból élnek, hogy élményeiket képek formájában megosztják a neten.

Road tripping through the middle of the US??⛽️ Snapped by @muenchmax #SouthDakota #UnitedStories

33k Likes, 373 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Road tripping through the middle of the US??⛽️ Snapped by @muenchmax #SouthDakota #UnitedStories"

hirdetés

Mindketten kezelnek egy-egy Instagram-oldalt, kettejüknek összesen majdnem 5 millió követőjük van, képeikre pedig több tízezer lájkot kapnak.

A Daily Mail-nek elmondták, hogy

nem irigykednek egymásra, ha valamelyikük képét többen lájkolják, de volt már példa arra, hogy vita lett abból, ki posztolja először ugyanazt az ütős képet.

Általában azonban inkább segítik egymást, hogy minél jobb fotókat készítsenek. Ha végigpörgetünk az Insta-oldalaikon, valóban minőségi, szinte tökéletes képeket látunk.

I would happily wake up here with you, Every. Single. Day. ?

139.7k Likes, 1,705 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "I would happily wake up here with you, Every. Single. Day. ?"

So stoked on the new shirts from my friends @suspiciousantwerp so perfect for my recent travels in Taipei ⚡️⭐️ & yes we got matching shirts ??

67.6k Likes, 740 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "So stoked on the new shirts from my friends @suspiciousantwerp so perfect for my recent travels in..."

Livin' the jungle life ? #doyoutravelXgypsealust New mobile presets released on @doyoutravelpresets ?

119.6k Likes, 1,066 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Livin' the jungle life ? #doyoutravelXgypsealust New mobile presets released on @doyoutravelpresets..."

And in this moment, nothing else matters ??

186.7k Likes, 3,060 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "And in this moment, nothing else matters ??"

Addicted to this universe..?

136.9k Likes, 1,351 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Addicted to this universe..?"

Unexpectedly one of the best sunsets I've witnessed, ?? @katamaranresort the best spot for sunset on Lombok ?

null

Wining & dining under the sea ?? brought along my fav wine @lepetitrose_au to celebrate birthday week in the Maldives #TheRoséWay #JacobsCreek

80.4k Likes, 642 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Wining & dining under the sea ?? brought along my fav wine @lepetitrose_au to celebrate birthday..."

We are only a moment ???

72.1k Likes, 640 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "We are only a moment ???"

Forever falling in love with distant places ❥

110.2k Likes, 847 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Forever falling in love with distant places ❥"

I got a big grizzly bear for a date ??❄️ Snapped by @eljackson

84.8k Likes, 765 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "I got a big grizzly bear for a date ??❄️ Snapped by @eljackson"

Young Love ✌?? We're now back in Asia thanks to @singaporeair #FlySQ

98.8k Likes, 757 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Young Love ✌?? We're now back in Asia thanks to @singaporeair #FlySQ"

Last moments in Switzerland ?? What a trip, this place really exceeded my expectations ~ until next time ✌?@MySwitzerland @Pilatus @ilove_lucerne #Pilatus

116.3k Likes, 834 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Last moments in Switzerland ?? What a trip, this place really exceeded my expectations ~ until next..."

Balcony hangs in Europe ???~ Back in the city of @ilove_lucerne to indulge in Swiss chocolate and wine ?? @myswitzerland #LakeLucerneRegion #inlovewithswitzerland

101.6k Likes, 601 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Balcony hangs in Europe ???~ Back in the city of @ilove_lucerne to indulge in Swiss chocolate and..."

Catching every sunset ❩

132.7k Likes, 1,199 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Catching every sunset ❩"

Sorry I've not posted in a while ~ been having a bit too much fun in the Maldives ??

113.6k Likes, 858 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Sorry I've not posted in a while ~ been having a bit too much fun in the Maldives ??"

A hot tub in the middle of a snowy forest ❄️? @northernlightsranch

178.6k Likes, 2,109 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "A hot tub in the middle of a snowy forest ❄️? @northernlightsranch"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

A Magyar Nemzet feljelentette a Netflixet egy nembináris bölény miatt

A lap szerint korhatárral kéne vetíteni a mesét, ugyanakkor az NMHH hatásköre nem terjed ki a Netflixre.

Link másolása

hirdetés

A Netflix Ridley Jones című meséjében szerepel egy nem bináris bölény, Fred, ő verte ki a biztosítékot a kormányközeli Magyar Nemzet napilapnál. A lap úgy látja, hogy a médiatörvény szerint korhatáros besorolást kellett volna kapnia a mesének, ez viszont nem történt meg, így a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordultak - írja a Média1.

A mesében ráadásul van egy másik szereplő, akinek két apja van.

Az ügy kapcsán kiderült, hogy az NMHH hatásköre nem terjed ki a Netflixre, ugyanis az Hollandiában van bejegyezve, ők pedig csak Magyarországon bejegyzett médiaszolgáltatók felett gyakorolhatnak hatalmat.

Így tehetetlenek a Fredet bemutató mese ellen, pedig a magyar pedofilellenesnek szánt, de az LMBTQ-közösséget is korlátozó törvény nevében léphetnének az ügyben – amennyiben a Netflix Magyarországon lenne bejegyezve.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Ételmérgezés miatt nem vett részt a saját esküvőjén a vőlegény, ezért a menyasszony egy tablettel felszerelt manökennel táncolt

Christine-t sokan csodálták a pozitív hozzáállásáért, és hogy így is emlékezetessé tette a lagzit.
Fotó: TheVictorianYoungsville/TikTok - szmo.hu
2021. november 28.


Link másolása

hirdetés

Egy iPaddel ellátott próbabával táncolt egy amerikai menyasszony, miután a vőlegény ételmérgezés miatt nem tudott részt venni az esküvőn - írja az iheartintelligence.

“Amikor a vőlegény hirtelen megbetegszik és kórházba kerül az esküvő napján” - ezzel címmel tették közzé videón is a különös pillanatot, ami az észak-karolinai esküvői helyszín TikTokján közel 900 ezer megtekintést ért el.

A felvételen látható, ahogyan Christine Karmire egyedül táncol vőlegénye, Gannon nélkül. A nő nemcsak a menyasszonytáncot hajtotta végre egyedül, maga vágta fel az esküvői tortát is és fotózkodott vele. Szerencsére a vendégek is örömmel vettek részt a játékban, és többszáz szelfit készítettek a “vőlegénnyel”.

Gannon most már sokkal jobban van, míg menyasszonyát sokan dicsérték “a lehető legjobb hozzáállásért” ebben a kényes helyzetben.

hirdetés
“Tetszett, ahogy alkalmazkodtak a körülményekhez, és végig vidámak voltak” - írta egy kommentelő, míg egy másik hozzátette: “A menyasszony fantasztikusan viselkedett, én biztos végigbőgtem volna.”

Maga a vőlegény is megszólalt a kommentek közt, aki mindössze 2 órával az esemény előtt került kórházba, és még aznap ki is engedték, de már éppen csak beugrani tudott az esküvőjére, hogy hazamenjen a feleségével.

“Ez volt a harmadik esküvői próbálkozásunk a covid alatt, így már nem akartuk halasztani. Szerettem volna, ha legalább Christine jól érzi magát a vendégekkel. Boldogságban élünk már 8 éve, és még sok jó áll előttünk. Most közel 56 órát aludtam, rengeteg üzenetem érkezett, amire válaszolnom kell, de boldog vagyok és egészséges!” - írta Gannon.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Élete legszebb időszakát élte meg egy brit család, miközben az édesapát rákkal kezelték

Amikor Tim rádöbbent, hogy az élete véget fog érni, mindent kihozott belőle, amit tudott - írja felesége, Hilary.
Fotó: Pexels/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. november 28.


Link másolása

hirdetés

A rákbetegség a családban igazi átok, de ha másképp tekintünk rá, adhat csodálatos dolgokat is - írja a Metro nevű brit lapban Hilary Morgan, akinek férje, Tim 2 éve hunyt el.

Amikor a férfit 2015-ben négyes stádiumú bélrákkal diagnosztizálták, eldöntötte, hogy mindent megtesz a hátralévő idejében, amit addig elmulasztott. A diagnózis előtt a férfi már egy éve minden nap indokolatlanul fáradt volt. Mint utóbb kiderült, a vérszegénység következtében, ám ezt akkor könnyű volt a gyereknevelésre és a munkára fogni.

“A gyermekeink, Molly és William ekkor még csak 10 és 6 évesek voltak. Több forrásból hallottuk, hogy ilyenkor az őszinteség a legjobb megoldás, így mi is elmondtuk nekik, mi történik. Tim azt fájlalta volna a legjobban, ha közös emlékek nélkül hagyja őket” - írja a feleség.

Miután Tim daganatát eltávolították, megkezdték a kemoterápiát, ám ez sajnos nem bizonyult eredményesnek. A férfi azonban több, kísérleti fázisban lévő terápiás módszert is kipróbált. Ezek közt volt, ami olyan eredményesnek bizonyult, hogy 9 hónapra remisszióba került (azaz a szervezetében nem volt betegségre utaló jel).

Tim ez idő alatt a biciklijén edzett, és még a 90 kilométeres, hegyvidéki Dartmoor Demon versenyen is részt vett, ezzel több mint 270 ezer fontot gyűjtve az angol Rákkutatási Intézet (ICR) részére.

“A kezelések ellenére leginkább az maradt meg ebből az időszakból, hogy az otthonunk mindig tele volt nevetéssel és energiával. Tim folyton az ebédlőasztalnál ült, és a képtelen történeteivel szórakoztatta a gyerekeket. Zseniálisan utánozott másokat” - emlékszik vissza Hilary.

hirdetés

A férfi 45. születésnapjára, a saját kérésére óriási bulit rendeztek:

“Megkérdeztem, kit hívjak el, mire azt válaszolta: mindenkit! Olyan volt, mint esküvőt szervezni. Sátrat építtettem, pincéreket és fúvós zenekart fogadtam fel a közel 150 fős bulira. Tim is meglepetéssel készült: egyszercsak előrehívott, megjelentek a tanúk az esküvőnkről, és újra megerősítettük a házasságkötéskor tett fogadalmunkat. Megható, boldog és egyszerre szomorú pillanat volt, mivel a rák addigra már visszatért.”

A férfinek ekkor alkalma nyílt tesztelni egy immunerápiás módszert, amivel Spanyolországban folytattak kísérleteket. A család Barcelonába költözött: egy lakást béreltek a belvárosban, és élvezték a mediterrán őszt. Egy időre a gyerekeket is kivették az iskolából, akik így a szüleikkel lehettek.

A szer összesen 14 hónapig volt hatékony, ám ekkor a betegség ismét visszatért. Újra kemoterápiával próbálkoztak, ami azonban már nem bizonyult hatásosnak.

“Végül már nem tehettünk mást, otthon ápoltuk a férjemet. A gyerekeknek volt a legnehezebb, hiszen már 5 éve húzódott a betegség, és joggal hihették, hogy apa úgyis meggyógyul. Tim is nehezen törődött bele: mindig is fitt volt és erős. Még Barcelonában is futni járt a hegyekbe a kezelés alatt, hiába óvták ettől az orvosok. Bizonyította, hogy még mindig életben van.”

Tim végül 2019 novemberében, 48 éves korában hunyt el. A család óriási temetést tartott, amin több mint 300 fő jelent meg.

A most 16 éves Molly és 12 éves William még mindig küzd a gyásszal, ahogyan az édesanya is. A család ugyanakkor Tim örökségének tekinti, hogy soha nem szabad feladni.

“Furcsán hangzik, de hálás vagyok mindazért, amit Tim kezelése adott a családunknak. Éppen ezért támogatom a mai napig a rákkutatást. A férjem történetéből megtanultam, hogy minden egyes nap életben vagyunk, amíg el nem jön a halál. Elüthet a busz, amikor átmész az utcán, de egészen addig minden pillanatban élsz. Ez nincs másképp egy krónikus betegség esetében sem” - mondta Hilary.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Egy új-zélandi képviselő biciklivel ment be a kórházba, miután megindult nála a szülés

A baba és a politikus is jól vannak.
Fotó: Julie Anne Genter/Facebook - szmo.hu
2021. november 28.


Link másolása

hirdetés

Julie Anne Genter, egy új-zélandi zöldpárti parlamenti képviselő a Facebook-oldalán számolt be a hírről, hogy biciklivel ment szülni - szúrta ki a Telex.

Nagy újság! Ma hajnali 3 óra 4 perckor üdvözölhettük családunk legújabb tagját. Őszintén: nem terveztem, hogy biciklizzek vajúdás közben, de így alakult. A fájások nem voltak olyan vészesek, amikor hajnali kettőkor elindultam a kórházba, de 2-3 percenként követték már egymást és erősödtek, mire 10 perccel később megérkeztünk

- írja Julie a posztban.

A szülés végül nagyon gyorsan és komplikációk nélkül lezajlott, a baba ép és egészséges. Julie egyébként pártjának közlekedési ügyekért felelős szóvivője, továbbá közösségi oldalán rengeteg a biciklis poszt, kedveli ezt a sportot. Előző szülésekor, 2018-ban is biciklivel ment kórházba, így nem is ez volt az első eset.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: