/felfedezo/megszolalt-a-volegeny-a-lefizetett-es-megalazott-hajlektalan-ugyeben-itt-az-o-verzioja/
hirdetés

Megszólalt a vőlegény a lefizetett és megalázott hajléktalan ügyében – itt az ő verziója

A fiatal szerint ő teljesen ártatlan.
hirdetés

Ahogy korábban megírtuk, elég megalázóan viselkedett egy csapat brit fickó egy hajléktalannal Spanyolországban.

A legénybúcsút tartó társaság tagjai úgy gondolták, jó ötlet 100 euróval megvesztegetni egy hajléktalan férfit, hogy az tetováltassa homlokára a vőlegény nevét és lakcímét.

Egészen pontosan azt, hogy "Jamie Blake, North Shields, NE28".

Az eset nyilvánosságra került, a tetoválószalon ugyanis kiposztolta Facebookjára a történetet, mire a Benidorni Brit Gazdasági Kamara elnökének, Karen Maling Cowles-nak tudomására jutott a történet. Cowles "gusztustalannak" nevezte, hogy bárki azon képes szórakozni, hogy egy elesett ember helyzetét kihasználja.

A brit kamara elnöke később gyűjtést indított, hogy kifizethesse a férfi félig elkészült tetoválásának eltávolítását, és azért, hogy támogassák.

hirdetés

Azóta a vőlegény is nyilatkozott az ügyben, aki azt mondja, nem tudott erről és nem volt a helyszínen sem, amikor az egész megtörtént.

"Ott se voltam akkor. Nagyjából harmincan ittunk egy bárban. Voltak ott még ír haverok is és természetesen Tomek is. Ő nem is hajléktalan, az egyik barátommal él együtt, egy gyárban dolgozik" - részletezte.

Aztán arról beszél, hogy ő ott se volt a tetoválásnál, berúgott, aztán kirúgták a kocsmából, a szalonba se ment el, és ahogy tudja, Tomek nem is kapott pénzt a tetkóért.

"Ez egy rémálom, lehet, ha hazarepülök, a munkámat is elveszítem" - tette hozzá az ex vőlegény, aki egyébként a menyasszonyával is szakított már azóta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk