hirdetés

FELFEDEZŐ

Meglepő szokás tartja össze a 70 éve boldog házasságban élő idős párt

Szerintük az összeöltözés a hosszú és örömteli kapcsolatuk titka. Azt is elmesélték, honnan ered a közös hagyományuk.
Metro, fotók: YouTube - szmo.hu
2019. augusztus 15.

hirdetés

Francis és Rosemary Klontz azóta visel tökéletesen egymáshoz illő ruhákat, amióta gimnazistaként összejöttek. Nemcsak hogy azonos színű és mintájú öltözéket hordanak, de azt is állítják, hogy ez a vizuális harmónia kapcsolatukra is pozitív hatással volt.

A házaspár a Washington állambeli Auburnban járt középiskolába, ott találkoztak először, és gyorsan randevúzni is kezdtek. 19 éves koruk óta viselnek összeillő ruhákat egy kedves gesztusnak köszönhetően.

A sorsdöntő momentum az volt, amikor Rosemary édesanyja egy alkalommal ugyanolyan inget vásárolt nekik,

amit örömmel vettek fel. Rosemary s CBS13-nak így mesélt erről: " Én választottam a két inget - és azóta is mindig ugyanolyan ruhát hordunk."

A ruhák egyébként nagyon stílusosak: a férj a férfias variációt, neje a feminin változatot viseli, tehát egyáltalán nem ciki a megjelenésük. A mai napig Rosemary a stylist, és ezzel Francis tökéletesen meg van elégedve.

hirdetés

"Csak kikészíti nekem, én meg felveszem, így nekem nincs ezzel semmi gondom" - mondta lelkesen a férj az interjúban.

Klontzék 1951-ben házasodtak össze, és már az esküvői öltözéküket is egymáshoz tervezte a feleség: mindketten hófehér ruhát viseltek (az ifjú férj szmokingot). Máig aktív életet élnek: a helyi templom káplánjaiként rendszeresen énekelnek a híveknek, illetve a helyi kórházakban is gyakran fellépnek vallási témájú dalokat előadva.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk