hirdetés

FELFEDEZŐ

Máris mém lett Trump túlbarnított arcából – szerinte az egész csak photoshop és fake news

Reagált az elnök a netezőket napok óta lázban tartó fotóra.
Kép: Gage Skidmore/Wikimedia Commons - szmo.hu
2020. február 09.

hirdetés

Donald Trump egyik fotója meglehetősen hamar söpört végig az interneten, és nem azért, mert történelmi jelentőségű pillanatot ragadna meg. Az elnök egyszerűen csak mereng a Fehér Ház kertjében, miközben a szél fújdogálja a haját.

A melankolikus cédéborítóra hajazó fotón azonban van egy szembetűnő részlet, amely a Trump jellegzetes narancssárga arcszínén sokat agyalókat pillanatok alatt felrázott:

a hátrafújt tincsei miatt egyértelműen látszik, hogy az elnöknek be van kenve vagy fújva az arca barnítóval.

A kép készítője, William Moon, aki gyakran fotózza az elnököt a Fehér Házban, a dráma kedvéért feltöltötte a fekete-fehér változatát is a képnek, amelyen még szembetűnőbb, hogy valami nem stimmel az elnök arcával. A kép azóta nagy karriert futott be, az elnök gyorsan mémesedett, miközben az internetezők arra keresték a választ, mitől is nézhet ki így Trump arca.

hirdetés

A legkreatívabb válaszolók szerint valószínűleg smink gyanánt egy kis Cheetost dörzsölt az arcbőrébe, vagy csak bekukkantott a sütőbe, hogy kész-e már a pizza, de azt is esélyesnek tartják, hogy a Macskák-musicalbe szeretne bekerülni, esetleg Mrs. Doubtfire-re hajaz.

Természetesen a Twittert előszeretettel használó Trump is megszólalt az ügyben:

szerinte természetesen mindez "fake news", a képet photoshoppolták, viszont rámutat arra a szerinte elhanyagolt tényre, hogy a haja a szél ellenére is jól néz ki.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk