/felfedezo/maris-mem-lett-trump-tulbarnitott-arcabol-szerinte-az-egesz-csak-photoshop-es-fake-news/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Máris mém lett Trump túlbarnított arcából – szerinte az egész csak photoshop és fake news

Reagált az elnök a netezőket napok óta lázban tartó fotóra.
hirdetés

Donald Trump egyik fotója meglehetősen hamar söpört végig az interneten, és nem azért, mert történelmi jelentőségű pillanatot ragadna meg. Az elnök egyszerűen csak mereng a Fehér Ház kertjében, miközben a szél fújdogálja a haját.

A melankolikus cédéborítóra hajazó fotón azonban van egy szembetűnő részlet, amely a Trump jellegzetes narancssárga arcszínén sokat agyalókat pillanatok alatt felrázott:

a hátrafújt tincsei miatt egyértelműen látszik, hogy az elnöknek be van kenve vagy fújva az arca barnítóval.

A kép készítője, William Moon, aki gyakran fotózza az elnököt a Fehér Házban, a dráma kedvéért feltöltötte a fekete-fehér változatát is a képnek, amelyen még szembetűnőbb, hogy valami nem stimmel az elnök arcával. A kép azóta nagy karriert futott be, az elnök gyorsan mémesedett, miközben az internetezők arra keresték a választ, mitől is nézhet ki így Trump arca.

hirdetés

A legkreatívabb válaszolók szerint valószínűleg smink gyanánt egy kis Cheetost dörzsölt az arcbőrébe, vagy csak bekukkantott a sütőbe, hogy kész-e már a pizza, de azt is esélyesnek tartják, hogy a Macskák-musicalbe szeretne bekerülni, esetleg Mrs. Doubtfire-re hajaz.

Természetesen a Twittert előszeretettel használó Trump is megszólalt az ügyben:

szerinte természetesen mindez "fake news", a képet photoshoppolták, viszont rámutat arra a szerinte elhanyagolt tényre, hogy a haja a szél ellenére is jól néz ki.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk