FELFEDEZŐ

Már két szexbaba-felesége van a kazah testépítőnek, aki egy egész háremet akar magának

Az első 'feleségével' alig két hónap után elváltak, a második felesége pedig egy csirketestű szexbaba lett.

Link másolása

Ismét újított szerelmi életében Jurij Tolocsko. Aki esetleg nem ismerné még, ő az a kazah férfi, aki azzal vált ismertté, hogy feleségül vett egy szexbabát. Még 2019 decemberében, 8 hónap "járás" után tette fel a nagy kérdést Margónak, a szexjátéknak, ám a hallgatása nem rémisztette meg, beleegyezésnek vélte, így már szervezhették is az álomlagzit. Ezt végül többször is halasztani kellett, de tavaly novemberben végül sort kerítettek rá. A menyegzőn pedig volt minden, ami egy valamirevaló lagzihoz kell: vendégsereg, hitvesi csók, tánc, buli.

A mézeshetek után viszont valami megromlott a kapcsolatukban. A testépítő január végén azt írta Instagramján, hogy Margo tönkrement a sok szextől. Bár azt ígérte, hogy megjavíttatja, de attól fél, hogy újra tönkreteszi, ezért úgy döntött, hogy más szexjátékokat keres a vágyai kielégítésére.

"Különböző kultúrákban van egy olyan hagyomány, hogy a férfinek több felesége is van. Valószínűleg ez lesz nálam is. Margo lesz a legidősebb feleségem, de lesznek fiatalabb feleségeim és férjeim is. Tisztelem és szeretem Margót, ezért nem fogok másik női szexbabát venni. De ha esetleg valaki adna nekem egy férfi szexbabát, amit rólam mintáztak, azt szívesen elfogadnám. Élvezném a szexet magammal. De most olyan tárgyakat keresek, amelyekkel fantasztikus lehet a szex"

- írta a férfi.

Így esett a választása egy bontott csirkére, mert szerinte a tárgyak mellett az ételek is tudnak orgazmust okozni.

Szegény csirkét viszont hamar megunta, ezért végül úgy döntött, hogy csinál magának egy félig csirke-félig nő szexjátékot.

Ő lenne az:

A női fejjel rendelkező, de csirke testű partnerét Lolának nevezte el és kijelentette, hogy ő lesz a második felesége. Ezzel együtt azt is bejelentette, hogy első feleségével, Margóval szakítottak, de egyelőre még nem áll készen arra, hogy a válás részleteiről beszéljen.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk