hirdetés

Letartóztatták a nőt, aki rengeteg állatot mentett meg a Florence hurrikán idején

Többek között azzal vádolják, állatorvosi engedély nélkül kezelte az állatokat. Hedges azt mondta, ő csak vény nélküli gyógyszereket adott az állatoknak, melyekhez bárki hozzáfér.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 24.

hirdetés

Mielőtt még arra gondolnánk, hogy titokban kábítószerrel kerekedett a nő, nem így van: az állatok megmentésével összefüggésben került a rendőrség karmai közé az állatvédő Tammie Hedges.

A nő 17 macskát és 10 kutyát mentett meg a szupervihar idején, és most azzal vádolják, hogy állatorvosi engedély nélkül gyógyította az állatokat.

A USA Today oldalán megjelent hírből kiderül: az észak-karolinai állatvédő azokat az állatokat gyűjtötte be, akiket a gazdáik az evakuálás miatt hagytak hátra. Hedges a Crazy's Claws N Paws nevű, adományokból működő állatvédő szervezetet működteti, és nemrég alakított át menhellyé egy raktárat, melyet hivatalos még nem jegyeztek be. A hurrikán viszont jött, és Hedges úgy döntött, itt szállásolja el a megmentett állatokat, akiknek sebeit is kezelte.

Utóbbit nem kellett volna, - a hurrikán után Hedges hívást kapott a megyei állatrendészettől, akik azt mondták, vagy önként átadja nekik az állatokat, vagy kötelezni fogják rá. Pár nappal később behívták a rendőrségre, majd letartóztatták.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk