hirdetés

FELFEDEZŐ

Letarolta a TikTokot a Fleetwood Mac-őrület – megható sztori kerekedett ki belőle

Egyszerű és kényszerű gördeszkázásnak indult az eset, ami a közösségnek köszönhetően nagyon boldog fordulatot vett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 09.

hirdetés

Bár vannak, akik szerint káros a fiatalokra nézve, néha veszélyes trendek terjednek rajta és olykor államok is szembe szállnak vele, kétségtelen, hogy a TikTok időnként szép sztorikat is tud produkálni.

A Fleetwodd Mac zenekarhoz köthető egyik nagy őrület egyszerűen annyival kezdődött, hogy a 420Doggface208 nevű idahoi felhasználó (polgári nevén Nathan Apodaca) autója lerobbanása után longboardra (hosszú gördeszkára) szállt, magához vett egy palack málnás Ocean Spray üdítőitalt, közben szelfivideót készített és mindehhez a zenekar 1977-ben íródott Dreams című számát tette be aláfestésnek.

Mindez így nézett ki:

hirdetés

Nehéz előre megjósolni, hogy miből lesz ún. trend a közösségi oldalon, azaz olyan videó, amit a többi használó is felkap, esetleg saját verzióval gondolja tovább. Nos, Apodaca produkciója ilyen lett. Olyan sokan megnézték, hogy a benne szereplő Fleetwood Mac szám néhány nap alatt óriásit ugrott előre a Spotify listáján, sőt a zenekar is áldását adta a produkcióra.

Mivel Nathanről kiderült, hogy egy rozoga lakókocsiban él, pillanatok alatt 10 ezer dollárt gyűjtöttek össze neki - amiből, saját bevallása szerint ötezret az édesanyjának fog adni.

Azonban az őrület itt nem állt meg: 420Doggface208 támogatásába beszállt a videóban szereplő ital gyártója is, ők egyenesen egy autót vettek a férfinak, sőt a cég igazgatója leforgatta saját verzióját:

Így tett egyébként maga Mick Fleetwood, az együttes dobosa is:

@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. #Dreams #CranberryDreams #FleetwoodMac

Mick Fleetwood (@mickfleetwood) has created a short video on TikTok with music Dreams (2004 Remaster). | @420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. #Dreams #CranberryDreams #FleetwoodMac

És még sok tucat, de könnyen lehet, hogy mára többszáz tiktokker is, akik videóiból a videómegosztó külön reklámszpotot csinált "Csak a jó regések" szlogennel:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk