/felfedezo/lelegeztetogepre-kerult-a-gyereke-szolt-hogy-nem-megy-dolgozni-erre-kirugtak/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Lélegeztetőgépre került a gyereke, szólt, hogy nem megy dolgozni, erre kirúgták

Az anya felháborodva vette tudomásul, hogy a főnöke kilépésként értelmezi az indokolt hiányzását.
hirdetés

A Bored Panda számolt be Crystal Reynolds Fisher történetéről.

A nő tizennyolc éves fia a minap olyan súlyosan megbetegedett, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Crystalnak természetesen szüksége volt pár napra, ezért írt egy üzenetet a főnökének, hogy egyelőre ne számítson rá. A felettese egyébként szintén nő, Dawnnak hívják, és az üzenetváltásuk alapján majdnem biztosak vagyunk benne, hogy pszichopata. Az anya Facebook-oldalán osztotta meg a hihetetlen kommunikációt:

„Szia Dawn, Crystal vagyok, csak értesítelek, hogy a fiam még mindig lélegeztetőgépen van, így amíg túl van a nehezén, nem fogok tudni bemenni, szólok majd, ha elkezd jobban lenni, hogy gond nélkül visszatérhessek dolgozni.”

Mire Dawn ezt válaszolta:

„Nálunk nem így mennek a dolgok, ezért elfogadom a kilépésedet.”

hirdetés

Crystal ezt nem hagyta szó nélkül:

„Oké, akkor hogy mennek nálunk a dolgok olyankor, amikor a gyerekemet gépre kapcsolják? Sosem mondtam, hogy kilépek – ezek szerint kirúgtál?”

Dawn nem jött zavarba:

„Ha nem jössz dolgozni, kiléptél.”

De Crystal sem:

„Ez nem így van. Csak tudatom veled, hogy nem tudok dolgozni, mert kérdéses, hogy életben marad-e a gyerekem, ráadásul időben szóltam.”

Ám úgy tűnik, Dawnt nem ejtette kétségbe egy lehetséges munkaügyi per lehetősége sem, mert erre ezt írta vissza:

„Nem fogok ebbe a vitába belemenni, de több mint megértő voltam veled ezalatt az idő alatt a beosztásokkal kapcsolatban is. Nincs okod rá, hogy ne gyere dolgozni és én nem tolerálom a drámát. Vége a beszélgetésnek. Ha nem vagy ott holnap a műszakodban, akkor úgy veszem, felmondtál.”

Erre Crystal ezt válaszolta:

„Oké, ez nem egy szemészeti vagy egy fogorvosi időpont. A gyerekem életéről beszélünk, gépekre van kötve!!! Felveszem a kapcsolatot a testülettel!! Sosem fogok felmondani!!!”

Dawn azonban továbbra sem tett tanúbizonyságot empátiáról:

„És nem tudsz dolgozni, mert…? Túl sok a dráma. Itt a telefonszám.”

És leírt egy telefonszámot.

És most jön a java. Crystal erre is válaszolt:

„Te képes lennél dolgozni és jól működni, ha a gyereked lélegeztetőgépen lenne? Azt sem tudom, fiú vagyok vagy lány, így hogyan dolgozzak?”

Dawn erre olyat válaszolt, amiből az derül ki, hogy vagy robot, vagy vérbeli pszichopata.

„Igen, dolgoznék, mert így is ki kell fizetnem a számlákat, s legalább valami lefoglalna. A fiad a lehető legjobb helyen van. Nekem egy boltot kell üzemeltetnem és számomra ez a lényeg.”

Crystal munkahelye, a Folk Oil nevű vállalat, amint értesült erről, közleményt adott ki: szerintük ez elfogadhatatlan viselkedés volt Dawn részéről, s már vizsgálják is az ügyet. Azt egyelőre nem tudni, a fiú hogy van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk