/felfedezo/legidegesitobb-dolgok-mindennapi-bosszusagaink/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Neked is felforr ettől az agyvized? 10 ember posztolta a legidegesítőbb dolgot, amit át kellett élnie

Nem kell egy szakítás, vagy egy munkahely elvesztése ahhoz, hogy valakinél elszakadjon a cérna. Néha elég egy apróság vagy egy visszatérő bosszantó dolog.
hirdetés

A BoredPanda összegyűjtött egy egész listát azokról a dolgokról, amelyek rendszeresen tönkreteszik a napunkat, és amelyekkel szembeni utálatuknak a közösségi oldalak felhasználói is hangot, pontosan képet és szöveget adnak.

Mit kezdjük például azzal az antiszociális lénnyel, aki laptoppal ül be a moziba?

"College Student" azon akad ki, hogy amikor a Microsoft World programját használja, minden kép egy millimétert balra csúszik, a szövegek és a fotók mozognak, miközben négy új lap jelenik meg a képernyőjén. Franc a repülésbiztonsági szerveknek küldte jókívánságait, miután csomagellenőrzés címén összerondították a ruháit.

Sokunknak bosszúsága, hogy lassan már nem lesz olyan oldal az interneten, amelyhez nem kérnek regisztrációt. Thinairgal él is a gyanúperrel, hogy az egész csak a személyes adatok gyűjtésére és ki tudja milyen célú felhasználására szolgál - ezúttal a Pinterest közösségi megosztó portálnál.

Felfoghatjuk kis gyári hibának is, de azért mégiscsak dühítő, amikor egy elektromos csatlakozó dugója több bemenetet is elfoglal, mert akkora vázat csinálnak neki.

hirdetés

Bizony, sokan letörnénk azoknak a kezét, akik így bánnak a történelmi műemlékekkel.

És nem kevésbé azoknak, akik ilyen disznóólat hagynak maguk után egy vasúti fülkében.

Inga Ko megtanulta, hogy mibe kerül öngyilkos-jelöltként kórházba kerülni. Csoda, hogy nem ugrott ki az ablakon, amikor meglátta ezt a számlát.

És még mindig a népszerű szolgáltató. Stellermattnak azzal a milliószor elismételt üzenettel telt meg a levélládája, hogy figyelmeztették: levélládája csaknem megtelt.

Van, amikor a harag nehezen érthető. Grace-t az bosszantotta fel, hogy 98 éves apja állítólag 98 lájkot kapott matuzsálemi korára, és ezt nem hiszi el. Ahelyett, hogy örülne, hogy örege ért a modern médiához...

Haladó megoldás, annyi szent...

És attól is hülyét kaphat az ember, ha párja így bontja ki a csomagolásokat.

És végül egy koncertélmény. Ennyit látott valaki az edmontoni Metallica-koncertből a mozgássérülteknek fenntartott helyről - hétórás autózás után.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk