FELFEDEZŐ

Kómában szülte meg ikreit egy koronavírusos nő, a szülők valóságos csodaként élik meg, hogy végül minden jóra fordult

A brit asszony 25 hetes terhesen került súlyos állapota miatt mélyaltatásba, és mivel nem lehetett tudni, hogy felépül-e, az orvosok császármetszéssel idő előtt világra hozták a kicsiket.

Link másolása

Már otthon becézgetheti ikreit az a birminghami kismama, aki koronavírus-fertőzéssel került kórházba. A kórházi asszisztensként dolgozó nő 25 hetes terhesen március végén lett beteg, az állapota miatt először lélegeztetőgépre került, majd miután ez nem segített, mélyaltatásban kellett tartani. Hetekkel később tért magához, és az első, amit észrevett az volt, hogy lapos lett a hasa.

"Amikor felébredtem, nagyon megijedtem, mert azt hittem, elvetéltem és elveszítettem a kisbabáimat"

- mesélte.

Szerencsére hamar kiderült, hogy a kicsik jól vannak. Az orvosok ugyanis nem tudhatták, felépül-e, ezért a magzatok biztonsága érdekében úgy döntöttek, császármetszéssel - idő előtt - világra hozzák a babákat. Az anya 16 nappal később láthatta a gyerekeit először.

"Annyira picik voltak, egyáltalán nem úgy néztek ki, mint az idősebb gyerekeim, amikor megszülettek...nagyon rossz érzés volt, hogy nem érinthetem meg őket" - mesélte.

A koraszülött babák közel négy hónapig voltak a kórházban, mire annyira megerősödtek, hogy hazaengedjék őket. Most már együtt a család, és a szülők valóságos csodaként élik meg, hogy végül minden jóra fordult.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk