hirdetés

FELFEDEZŐ

Kómában szülte meg ikreit egy koronavírusos nő, a szülők valóságos csodaként élik meg, hogy végül minden jóra fordult

A brit asszony 25 hetes terhesen került súlyos állapota miatt mélyaltatásba, és mivel nem lehetett tudni, hogy felépül-e, az orvosok császármetszéssel idő előtt világra hozták a kicsiket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 19.

hirdetés

Már otthon becézgetheti ikreit az a birminghami kismama, aki koronavírus-fertőzéssel került kórházba. A kórházi asszisztensként dolgozó nő 25 hetes terhesen március végén lett beteg, az állapota miatt először lélegeztetőgépre került, majd miután ez nem segített, mélyaltatásban kellett tartani. Hetekkel később tért magához, és az első, amit észrevett az volt, hogy lapos lett a hasa.

"Amikor felébredtem, nagyon megijedtem, mert azt hittem, elvetéltem és elveszítettem a kisbabáimat"

- mesélte.

Szerencsére hamar kiderült, hogy a kicsik jól vannak. Az orvosok ugyanis nem tudhatták, felépül-e, ezért a magzatok biztonsága érdekében úgy döntöttek, császármetszéssel - idő előtt - világra hozzák a babákat. Az anya 16 nappal később láthatta a gyerekeit először.

"Annyira picik voltak, egyáltalán nem úgy néztek ki, mint az idősebb gyerekeim, amikor megszülettek...nagyon rossz érzés volt, hogy nem érinthetem meg őket" - mesélte.

hirdetés

A koraszülött babák közel négy hónapig voltak a kórházban, mire annyira megerősödtek, hogy hazaengedjék őket. Most már együtt a család, és a szülők valóságos csodaként élik meg, hogy végül minden jóra fordult.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk