/felfedezo/koltoztetoket-keres-egy-nudista-par-de-van-egy-nem-mindennapi-kikotesuk/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Költöztetőket keres egy nudista pár, de van egy nem mindennapi kikötésük

Igen, pontosan az: pucéran kell cipelni a dobozokat.
hirdetés

Meglehetősen rendhagyó álláshirdetést akart feladni egy pár, amelyben költöztetőket keresnek, ám nem valószínű, hogy a "hagyományos" költöztetők tömegével fognak lecsapni az ajánlatra - írja a Ladbible.

Van ugyanis egy olyan apró kikötés az álláshirdetésben, ami nem feltétlenül alapkövetelmény a költöztetőszakmában: a segítőknek pucéran kell majd dobozokat cipelniük.

A kikötés nem annyira meglepő annak fényében, hogy a pár nudista, tehát nem csak perverz módon szeretnének pucér dobozcipelőket kukkolni, hanem életszemléletükből fakadóan jobban érzik magukat, ha hasonló emberek segítségével tudnak költözni.

A pár a Shift nevű oldalon keresztül szerette volna meghirdetni a munkát, emiatt fel is vették a kapcsolatot a céggel, ám a külön kérés kényes jellege miatt az oldal nem jeleníthette meg az álláshirdetést. Megkerülve azonban a szabályzatot mégis igyekeznek segíteni, ezért a blogjukon egy írásban hírt adtak az egyedi kérésről, hátha így sikerül mégis költöztetőket szerezni a párnak. Azt is vállalták, hogy összekötik az érdeklődőket a hirdetőkkel, így ők kereshetik majd fel azokat, akiket érdekel a pucér költöztetés.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk