FELFEDEZŐ

Kőkemény munka a pornó, időnként napi 12 órát is dolgozni kell, még a barátokra sincs idő

Nemcsak a párválasztás nehéz, hanem időnként a kapcsolattartás a barátokkal is. Akad olyan pornós, aki három hónapig nem ment haza, annyi volt a munkája.

Link másolása

Napjaink legfelkapottabb pornósztárjaiban közös, hogy mindannyian szeretik a munkájukat, ami a látszat ellenére egyáltalán nem is olyan könnyű. A Daily Star összegyűjtötte a pornószínészek vallomásait arról, hogy milyen is valójában egy forgatás, mennyi idő és energia marad a magánéletre, de az is kiderül, hogyan kezelik a rajongókat.

Britney Amber 2008-ban nevadai szexmunkásként kezdte karrierjét, innen került a felnőttfilmes iparágba. A 34 éves pornós ma már az egyik legkeresettebb színésznőnek számít, de a sikert nem adták ingyen. A sztár szerint kevesen beszélnek arról, hogy

egy-egy filmforgatáson elképesztően nyakatekert és nehéz pózokban kell dolgozni. A helyzetet csak fokozza, ha egy nem túl jó partnerrel kell a kamerák előtt szeretkezni. Ilyen esetekben a munka valójában igazi szenvedés lehet.

Ezért is döntött úgy a pornósztár, hogy egyre inkább a saját jelenetek készítésére összpontosít.

Blake Blossom a koronavírus-járvány kezdetén döntött úgy, hogy belevág a pornózásba. A 21 éves sztár a Redditen elmondta:

akadt olyan időszak az életében, amikor három hónapig haza sem ment, egyfolytában úton volt. Ilyenkor napi 5-8 óra forgatás várt rá, majd ezt követően további 2-4 órát a közösségi oldalainak kezelésre fordított.

Hozzátette: egy-egy nagyobb jeleneten akár összesen 14-18 órán keresztül is dolgozhatnak, ami rendkívül kimerítő.

A durvább időszakban naponta 12 órát dolgozik, de amikor lazább időszak van, akkor sem ússza meg napi 8 óra alatt. Ehhez pedig vegyük hozzá, hogy szinte állandóan elérhető a Twitteren.

Dani Daniels szerint gyakran annyira kimerült, hogy még a barátaihoz sincs kedve. Amikor egész nap a telefonján lóg, folyamatosan válaszol a rajongók üzeneteire, posztol a közösségi oldalakra és frissíti a honlapját, egész egyszerűen képtelen a munkaidő után ugyanezt folytatni a barátaival. Egy-egy 6-12 órás kimerítő nap után máshoz sincs kedve, mint hogy pizsamába bújjon és kezébe vegyen egy könyvet, vagy csak megnézzen egy rajzfilmet.

Riley Reid még tavaly házasodott össze Pavel Petkunsszal, de egyáltalán nem volt olyan könnyű a párkeresés számára, mint gondolnánk. A 30 éves pornósztár szerint a felnőtt filmek sokkal inkább megnehezítették a randizást.

Rengeteg férfi nem tudta kezelni a helyzetet, hogy egy sikeres, gazdag nővel hozta össze a sors. Mások pedig egyszerűen csak a híres pornósztárt látták benne, akivel villogni lehetett az ismerősök előtt.

De akadt olyan is, aki a harmadik randevú után közölte: abba kellene hagynia a pornózást. Végül hosszú, magányos évek után talált olyan párt, aki elfogadta őt úgy, ahogy van.

Kínos helyzetek kerekedhetnek abból, ha a rajongók felismerik a kedvenc sztárjaikat. Vanna Bardot szerint a többség ilyenkor csak lopva bámulja, szerencsére kevesen szólítják meg az utcán. Eddig erre egyszer volt csak példa a 21 éves pornós páylafutása alatt, de nem volt túl kellemes élmény. Ezért inkább a hétköznapokban a saját gondolataiba temetkezik, kizárja a külvilágot és így megússza a zavarba ejtő pillanatokat az utcán. Mivel a pornósokat szerinte leginkább a pornósok értik meg, ezért ő is inkább a szakmán belülről választott párt magának.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Egyetlen foga maradt egy férfinak, aki négy éve nem kap időpontot a fogorvoshoz Liverpoolban
George Glinos ezért egy idő után saját maga vette kezelésbe a fogait. Már tizenegyet ki is húzott.

Link másolása

Már tizenegy fogát húzta ki egy liverpooli férfi, aki évek óta nem kap időpontot az államilag finanszírozott fogorvoshoz, írja a Liverpool Echo. George Glinos körülbelül négy éve vette saját kezébe a fogászati kezelését, amióta hiába próbál bejutni a szakrendelésre.

Amikor eljön az idő, a férfi teletömi magát fájdalomcsillapítókkal, majd kihúzza egy fogóval. Előtte heteket vesz igénybe, hogy a beteg fogat kellően meglazítsa.

A 67 éves férfi egy fiolában gyűjti az eltávolított fogakat. Glinos minden hónap első napján felhív néhány fogászatot, de sehol nem akarnak új beteget fogadni. A férfi szerint a fogainak helyzete kihatással van az egész életére. Mostanra csak egyetlen foga maradt, de ha azt is elveszíti, akkorá már rágni is képtelen lesz, és maradnak a bébiételek.

George Glinos már most sincs könnyű helyzetben: a nem kellően alaposan megrágott ételek miatt gyakran fáj a hasa, lelassult az emésztése. A helyzet már csak azért is kilátástalan, mert az idős férfi nem engedheti meg magának, hogy magánegészségügyben dolgozó fogorvost keressen fel.

A brit egészségügy (NHS) senkinek sem javasolja az önkezelést. Ugyanakkor elismerik, hogy a koronavírus-járvány óta különösen az ország északnyugati részén gondok merültek fel az államilag finanszírozott fogászati kezelésekben. A környék fogorvosai elsősorban a sürgős eseteket tudják csak kezelni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
Többször szellentett élő adásban a BBC reggeli műsorának egyik vendége, a műsorvezetők röhögőgörcsöt kaptak
Talán még soha nem beszélgettek tévéműsorban olyan vidáman a rákról, mint csütörtök reggel a BBC-n.

Link másolása

Még a házigazdák is belepirultak, amikor a BBC reggeli műsorának egyik vendége többször is szellentett a csütörtöki élő adásban, írja a Daily Star. Naga Munchetty és Charlie Stayt

alig bírták visszafojtani a nevetést, amikor a stúdióban szüleivel vendégeskedő csodababa pukizni kezdett.

Heidi akkor jött világra, amikor anyukája és apukája is daganatos betegséggel küzdött. Röviddel a kislány fogantatása előtt az apukánál Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak, és azt mondták neki, hogy a kemoterápia befolyásolhatja a termékenységét. Nem sokkal később a felesége a terhesség 21. hetében tudta meg, hogy non-Hodgkin limfómája van. Szerencsére Jamesnél és Bethanynál is visszahúzódott a daganat, a kislány pedig teljesen egészségesen született.

Rögtön a beszélgetés kezdetén a kisbaba szellentett egyet, amin azonnal derültek a műsorvezetők, és egyúttal köszöntötték is a nézőket.

A kislány ezután sem hagyta abba az eregetést, és többször lehetett még hallani az összetéveszthetetlen hangokat a beszélgetés közben.

A két műsorvezető megjegyezte, hogy még soha nem beszélgettek röhögőgörcs közepette egy olyan komoly témáról, mint a rákbetegség. A szellentésáradatot a nézők is kiszúrták. A Twitteren valaki egyenesen szívmelengetőnek nevezte azt a néhány percet, amikor a szomorú téma közben a kisbaba tudtán kívül ellopta a show-t.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
„Mocskos vén fráter” – Használt női bugyival viccelték meg a nagypapát, de a nagymama találta meg
Valójában csak az unokája tréfálta meg az idős bácsit. Arra nem számított, hogy a nagymama veszi át a kínos küldeményt.

Link másolása

Videóra vették, ahogy a családja előtt szégyenül meg egy 70 éves brit nagypapa, írja a LADbible. A bácsi nevére ugyanis használt női bugyit kézbesített a posta. Hiába tagadta, hogy köze lenne a rendeléshez, a felesége nem hitt neki.

„Mocskos vén fráter” – mondja a videóban a felpaprikázott asszony Grahamnak, aki váltig állítja, hogy nem az övé a küldemény. Nála négy évvel idősebb felesége azonban nem tágít és azonnal magyarázatot követel a pikáns csomagra, amit egyértelműen a férje nevére címeztek.

A bácsi tanácstalanul forgatja a borítékot, és láthatóan nem ért semmit. Végül kiderül, hogy az egész jelenetet videózó unokájuk tréfálta meg Grahamet, amikor az ő nevére rendelte a soha nem létező szexi ruhadarabot. Az átverés hirdetésébe az interneten botlott bele, és úgy döntött, hogy megtréfálja nagypapáját.

Alex csak azt nem vette számításba, hogy a nagypapát megelőzve a nagymama kezébe jut először a csomag. Ekkor döntött úgy, hogy videóra veszi a kialakulóban lévő családi botrányt.

A valójában használt fehérneműt nem tartalmazó borítékon további kényes feliratok is olvashatók. Kiderül ugyanis, hogy a megrendelő kérésének megfelelően 48 órán át folyamatosan viselt bugyit rejt a csomagolás, és mivel ez már a heti második rendelés volt, a következőt ingyen kapja.

Graham és Carol már több mint ötven éve házasok. A férfi elmondása szerint ennyi idő alatt ki kellett volna derülnie, ha ehhez haosnló prverziói lennének. Az asszony szerint a tréfa végeredményben jól sült el. Bár először alaposan bepöccent, végül elolvasta a borítékban található levelet és ő is csak nevetett a tréfán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Testalkata miatt nem engedte felszállni a repülőgépre egyik brazil utasát a Qatar Airways
A légitársaság alkalmazottja szerint a plus size modellnek csak az első osztályon lett volna szabad utazni háromszor annyiért.

Link másolása

A pszichoterápia költségeinek megtérítésére kötelezte egy brazil bíróság a Qatar Airways-t, miután egy plus size modellt nem engedték felszállni egyik járatukra, írja a New York Post. Juliana Nehme még november 22-én szeretett volna a légitársaság Bejrútból Dohába tartó járatára felszállni, ám az egyik alkalmazott azt mondta neki, hogy a testalkata miatt csak a jóval drágább első osztályon utazhat.

A 38 éves modell az esetről videót is készített, amit 167 ezer követőjének posztolt az Instagramon. A videóból kiderül, hogy az odaúton nem volt semmi gond: az Air France-nál senki nem akadékoskodott a testalkatán. A visszaút azonban nem ment ennyire simán a katari légitársasággal. A modell azon is kiakadt, hogy a Qatar Airways nem térítette vissza a 1000 dolláros (378 ezer forint) repülőjegy árát, cserébe még a háromszor ennyibe kerülő business class jegy vásárlására is kötelezni akarták, hogy elférjen a nagyobb ülésekben.

Az influenszer végül nem szállt fel a gépre, hanem Libanonban maradt az anyukájával, így még a Sao Paoló-i csatlakozást is elbukták. Csak a nővére és az unokaöccse repült haza Brazíliába az eredetileg tervezettnek megfelelően.

Juliana Nehme a videóban azt mondja: szégyen, hogy egy ekkora cég hátrányosan megkülönbözteti az utasait. Juliana és anyukája végül ráfizetés nélkül egy másik géppel tértek haza, miután beszéltek a brazil nagykövettel. Az influenszer portugál nyelvű videóját itt lehet megnézni:

Az ügy végül bíróságig jutott. A bíró döntése értelmében a légitársaság köteles megtéríteni a modell pszichológiai kezelését, amire a történtek miatt van szüksége. Az ítélet szerint heti 78 dollárt (29 500 forint) fizet a Qatar Airways legalább egy évig, összesen 3718 dollár (1,4 millió forint) értékben, amit a felperes számlájára kell utalniuk.

Az influenszer ügyvédje a december 20-i döntést mérföldkőnek nevezte az előítéletek elleni küzdelemben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk