hirdetés

A kezükben kelt ki a kiscsibe – elmentek otthonról nyaralni, közben keltetővé változott a konyhájuk

A fiatal pár az ablakpárkányon felejtett egy doboz tojást. Mire észbe kaptak, rántotta helyett kiscsibék lepték el a konyhát. Mutatjuk a videót.
Odditycentral - szmo.hu
2018. szeptember 22.

hirdetés

A Moszkvában élő Irina és Iván kétségkívül nem számítottak arra, hogy a közértben vásárolt doboz tojás ekkora meglepetést okoz nekik. Tény, hogy a tojást a legnagyobb melegben kint felejtették az ablakpárkányon a fridzsider helyett, majd három hétre elmentek nyaralni. Amikor hazajöttek, gyanús zajokat hallottak a konyhából.

Kinyitották a dobozt, ami addigra gyakorlatilag keltetővé változott. Egymás után keltek ki a tojásokból a kiscsirkék, az egyik épp Irina tenyerében. A pár teljesen feldobódott a dologtól, videóra is vették, aztán a szomszédokat meg az orosz állami tévét is meghívták.

A média nagyon felkapta a történetet, ám a tojást forgalmazó cég vezetője visszautasította, hogy az ő termékükkel ilyesmi történhetne. "Kizárt dolog, hogy megtermékenyített tojások kerüljenek a dobozokba. A tyúkoknak a közelében sem járnak kakasok, a tojásokat pedig szállítás előtt napokra lefagyasztjuk, egy embrió sem maradhatna életben. Ez nonszensz." Hát nem tudjuk: a fiatal pár videója meg fotói elég hihetőnek tűnnek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk