hirdetés

FELFEDEZŐ

Kis híján megvakult a lengyel modell, amikor örökbefogadott kutyája megharapta az arcát

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 02.

hirdetés

Az eset után hosszú posztban magyarázta el a történteket, melynek végén úgy döntött: különválnak útjaik a mentőkutyával. Ebben kitér arra, hogy élete egyik legnehezebb döntését kellett meghozni, de saját biztonsága érdekében döntött így.

Megjegyzi, hogy

az örökbeadó menhely nem volt korrekt, ugyanis néhány részletet elhallgatott a kutya múltjával kapcsolatban. A posztból kiderül, hogy Logan már korábban is többször megharapta a nőt, ahogy a szomszédja lányát is. Ráadásul az előző tulajdonos feleségét is megtámadta, még mielőtt a menhelyre került volna.

Aleksandra Prykowska szándékai szerint olyan specialistát keres a kutya mellé, aki foglalkozik az állat érthetetlen agressziójával.

Specialisták azt tanácsolták neki, hogy ennek ellenére minél hamarabb váljon meg a kutyától. Logan reakciói ugyanis az idő múlásával egyre rosszabbak lehetnek. Prykowska már a támadás után úgy érezte, hogy az állat viselkedése megváltozott, feszült lett, és sokkal kevésbé figyelt az utasításaira, mint korábban.

A modell végül közölte, nem tud úgy dolgozni, hogy tart a saját kutyájától. Ha akarta, ha nem, az egyik szemével mindig arra figyelt, hogy mit csinál éppen Logan.

"Megpróbáltam nem mutatni a félelmet, de nem ment. Egyedül élek és félek tőle"

- mondta a szétmarcangolt arcú nő.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk