hirdetés

FELFEDEZŐ

Kiborult a menyasszony, mert nem tudta megtartani a méregdrága esküvőjét

Minden vendégtől 1500 dollárt kért volna belépő gyanánt. Az esküvő végül elmaradt, és a vőlegényével is szakított.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 27.

hirdetés

Csak egy napra Kardashiannek akarta érezni magát az esküvőjén a kanadai Susan: mindent egybevetve 13 millió forintba került volna neki és vőlegényének a nagy nap, az összeg egy részét azonban a meghívott vendégekkel akarta kifizettetni. Fejenként 1500 dollárt, azaz körülbelül 400 ezer forintot kellett volna fizetni minden rokonnak és ismerősnek az esküvő előtt, azonban

csak nyolc ember adott volna ki ekkora összeget egy lagziért. Még Susan vőlegényének családja, a tanúja és a menyasszony legjobb gyerekkori barátja is visszalépett.

A nő megpróbált közösségi finanszírozással is pénzt gyűjteni az álomesküvőre, de mindössze 250 dollár gyűlt össze. Végül egy hosszú, és elképesztő hangvételű Facebook-posztban akadt ki.

"Kifejezetten pénzt kértünk ajándékba. Hogy tudjuk megtartani álmaink esküvőjét a megfelelő pénzügyi alapok nélkül? Annyi mindent feláldoztunk, és csak 1500 dollárt kértünk a vendégektől. Ez a legtöbb vendégünknek kurvára nem volt egyszerű. Pedig tisztáztuk, ha nem tudsz hozzájárulni, akkor nem hívunk meg az exkluzív esküvőnkre" - írta a menyasszony a bejegyzésében, hozzátéve, hogy szerinte abszolút nem volt sok pénz 1500 dollár egy exkluzív esküvőért.

"Én csak egy napra Kardashiannak akartam magam érezni, aztán élni a normális életet"

hirdetés

- írta a posztban Susan. A vőlegénye, mentve a menthetőt, felvetette, hogy menjenek el Las Vegasba, és ott keljenek egybe. Erre a nő teljes pánikrohamot kapott.

"Beleröhögtem a pofájába, de halál komolyan mondta. Ő azt az olcsó vegasi esküvőt akarta. Mi a f.sz? Teljesen elment az esze?"

Az üzenetét végül azzal fejezte be, hogy szakított a vőlegényével más megoldhatatlan problémák miatt is, és elmegy inkább két hónapra Dél-Amerikába hátizsákos turistának. A poszt azonnal nagy karriert futott be a Redditen, sokan el se akarják hinni, hogy valódi a történet mögötte.

Végül felbukkant egy hozzászóló, aki Susan unokatestvérének vallotta magát. Ő állította, hogy 15 perc után Susan törölte a facebookos kifakadását, illetve a profilját is, ahol az ismerősei is azt írták, hogy teljesen elment az esze, ha ezt komolyan gondolja.

Azt is hozzátette, hogy Susan egyébként kedves, de valamiért teljesen begőzölt az esküvője miatt.

via Daily Mail / 24


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk