FELFEDEZŐ

Keményen leoltották a neten a 31 éves férfit, aki egy bárban 19 éves lányokat próbált felszedni

Independent. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. június 04.


Link másolása

"Elegem van az ilyen pasikból. Nyomulósak, tök ijesztőek és tiszteletlenek. És még udvariaskodni is kell velük."

"Elképesztő, mennyi pasi hiszi azt, hogy nála sokkal-sokkal fiatalabb lányoknak pont ő kell. Tinédzser lányokra utazik, amikor az apjuk lehetne. Annyira kínos az ilyesmi."

"Azért egy 31 éves pasi még nem lehetne az apja egy 19 évesnek. Ebben a sztoriban inkább az a ciki, hogy csak úgy odamentek, és nem vették észre, hogy a lányoknak egyáltalán nem jönnek be. Ezt pár perc után minden férfinak éreznie kell, vennie kell az adást, és hagyni szépen a lányokat."

"A lányok ezek szerint kínosan érezték magukat, a két pasi meg tudomást sem vett erről. Mindegy, hány évesek, ez tényleg tiszteletlenség. A 'nem' azt jelenti: 'nem'."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk