FELFEDEZŐ

Keményen leoltották a neten a 31 éves férfit, aki egy bárban 19 éves lányokat próbált felszedni

'Elég volt a nyomulós, öreg pasikból, meg hogy udvariaskodni kell velük.' Egy komment a sok közül. A 31 szerinted is öreg?
Independent. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. június 04.


Link másolása

A Reddit nevű közösségi oldalon osztotta meg történetét egy 31 éves férfi, aki mélyen megsértődött, mert néhány 19 éves lány, akinek egy bárban udvarolni kezdett, "ragadozónak" nevezte őt. Ezt írta:

"Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom, romokban heverek. Egy barátom szólt, menjünk, igyunk meg egy italt. A bárban épp szülinapozott egy 19 éves lány (a tortán lévő gyertyákból láttam), és a barátnői. Nagyon csinosak voltak, mondtam a barátomnak, menjünk oda hozzájuk. A barátom azt mondta, szerinte ezek még 'kisbabák', hagyjam őket, de azért odamentünk. Boldog születésnapot kívántunk, szerintem tök jól haladt a beszélgetés.

Aztán az ünnepelt lány egyszer csak váratlanul leoltott, hogy észrevehetnénk már magunkat, eddig udvariasak voltak, de most már hagyjuk őket békén. Teljesen lefagytam, nem is értettem. Aztán egy másik lány szabályosan rám kiabált: 'Nem látod, milyen kínosan érezzük magunkat, te ragadozó?

Ettől kiakadtam. Könyörgöm, felnőtt emberek vagyunk mindannyian. Miért ne flörtölhetnénk egy bárban? 12 év korkülönbség miatt még nem leszek ragadozó..."

A bejegyzés felkerült a Twitterre, és óriási vitát váltott ki. Elképesztő mennyiségű fiatal lány "ugrott rá" a férfira, a kommentekből az derült ki, hogy a probléma igenis létezik, egy 19 éves lánynak egy 31 éves férfi sokszor már kínosan "öreg", és nem veszik jó néven a nyomulását. Íme néhány hozzászólás pro és kontra:Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk