FELFEDEZŐ

Katasztrófa a Marson, kannibálok, szárazság: ezeket jósolta Nostradamus 2023-ra

A klímaváltozás, Putyin háborúja és az iráni lázadás is szerepelhet a francia asztrológus jövendöléseiben.

Link másolása

Semmi jót nem tartogat 2023 az emberiség számára, ha valóra válnak Nostradamus jóslatai, írja a Daily Star. Márpedig erre van némi esély, hiszen az 1555-ben kiadott könyvében, A próféciákban ijesztően pontosan megjósolta többek között Hitler hatalomra jutását, John F. Kennedy meggyilkolását vagy a szeptember 11-i terrortámadásokat.

Michel de Nostredame 932 négysorosa többezer jóslatot tartalmaz az utókor számára. A francia jós jövendölései egészen 3797-ig bezárólag tartalmazzák a ránk váró eseményeket. Ha csak egy kicsit is hiszünk az először 467 évvel ezelőtt megjelent jóskönyv tartalmában, akkor 2023 sem lesz egyszerű év.

Nostradamus víziójában megjelennek a kannibálok. Ez az élelmiszerárak további szárnyalására utalhat, melynek következtében egészen szélsőséges, erkölcsileg megkérdőjelezhető étkezési szokások alakulhatnak ki. A francia jövendőmondó külön kiemeli a búza árának döbbenetes megugrását, melynek kapcsán azt írja, hogy egymást fogjuk felfalni.

Egy másik előrejelzésében égi tűzről ír, melynek következtében kialszanak a Mars fényei. Ez akár arra is utalhat, hogy valami szörnyűség fog történni a vörös bolygóra elsőkét eljutó emberrel. Lehet realitása, hiszen Elon Musk nemrég jelentette be, hogy kettőzött erővel dolgoznak a SpaceX-nél az első Mars-küldetésen.

Nem maradhat ki a jóslatok közül a háború sem. Nostradamus szerint héthónapos, nagy háború vár ránk, ahol a gonosz fog pusztítani. Ebbe nem nehéz belelátni a február óta zajló orosz-ukrán háborút. A gonoszra utalás pedig akár azt is jelentheti, hogy további orosz katonák által elkövetett borzalmakra derülhet fény 2023-ban.

Az asztrológus szerint az időjárás sem kímél minket jövőre. Szárazságot és nagy árvizeket jósol, vagyis feltehetően a klímaváltozás sem húzza be a féket a következő évben.

Végezetül nagy viszályokról is jövendölt Nostradamus, aki szerint 2023-ban régi megállapodások szakadhatnak meg. Ezzel feltehetően újabb társadalmi felfordulásokra, forradalmak és lázadások kitörésére utalhatott a jövőlátó. Ez akár kapcsolódhat az idén ősszel Iránban kezdődött tüntetésekhez is, de az sem lenne túlságosan meglepő, ha a jelenlegi helyzetben más országokban is lázadások kezdődnének.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk