/felfedezo/jimmy-fallon-leghulyebb-csalad-twitter-valasz/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Kinek a leghülyébb a családja? – Jimmy Fallon ezt kérdezte Twitteren, és dőltek a sírvaröhögős válaszok

Az amerikai showman ilyen sztorikra biztos nem számított. Mi sem. De jót röhögtünk.
BuzzFeed. Fotó: Twitter - szmo.hu
2018. szeptember 28.

hirdetés

Az NBC showman-nagyágyúja egy vicces, de látszólag ártalmatlan kérdést tett fel Twitteren: Kinek mennyire fura a családja? Először egy saját példát hozott fel: "Az apám félt, hogy összedől a garázsunk, ha felszerel rá egy kosárlabdahálót. Ezért a kertben, egy oszlopra tette fel. Próbáljatok meg füvön pattogtatni..."

Erre csak úgy dőltek a családi sztorik, amikre nincsenek szavak. Íme egy csokor:

1. "Öten voltunk testvérek. Amikor a hátrafelé parkolást gyakoroltam, az apám az öcsémet és a húgomat használta megállítótáblának. Úgy tanultam meg parkolni, hogy apa végig üvöltözött a tesóimmal, hogy álljanak már nyugton, én meg koncentráltam, hogy el ne üssem őket."

2. "Egyszer hallottam, hogy a nagyszüleim fent az emeleten kuncognak. Felmentem. Kiderült, hogy protézist cseréltek, és azon röhögtek."

3. "Anyám utálta leszedni a karácsonyfát, ezért otthagyta, és minden ünnepre máshogy díszítette fel. Még szülinapokra is."

hirdetés

4. "A 7 éves lányunk nem nagyon volt a fenéktörlés mestere, ezért minden vécézés után beledugta az ujját a fenekébe, aztán végighúzta a szekrényen, vagy a falon, hogy hagy-e nyomot. A férjem elnevezte "Pukisso"-nak."

5. "Ha nyaralni mentünk, a nagyapám ránk parancsolt, hogy hajlani ötkor már pakoljunk be a kocsiba, aztán kikapcsolt reflektorokkal, alig járó motorral kigurultunk a szomszéd utcáig. Csak hogy egyik szomszéd se jöjjön rá, hogy elutaztunk."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk