FELFEDEZŐ

Imádnivaló videó arról, ahogy a négygyerekes apa reagál, mikor megtudja, hogy jön az ötödik baba

„Teljes szívemből szeretlek” – mondja a feleségének.

Link másolása

„Amikor azt gondolod, a negyedik gyereked az utolsó” – ezzel a megjegyzéssel rakta ki Emily a TikTokra a videót, amelyben azt látjuk, hogy az ágyukra, egy könyv alá rejti el a pozitív terhességi tesztjét, majd behívja a hálószobába a férjét és azt mondja neki, nézze meg, mi van a könyv alatt.

„Ó, ne! Tényleg?” – kérdezi a férfi, és elkezdi keresni a rejtett kamerát, hogy leleplezze az átverést. Aztán azt mondja: „Erre volt most szükségünk… Hová fogjuk rakni?” Majd miután viccesen megkérdezi a feleségétől azt is, hogy kié a gyerek, úgy szól: „Gyere ide! Teljes szívemből szeretlek.”
@maverickmotherHusbands reaction is priceless ? I can confirm he has got over the shock & very happy ##pregnancyannouncement ##funny ##ohno##pregnant ##maverickmother

♬ Oh No - Kreepa

A TikTokra feltöltött videót mostanáig már több mint 1,7 millióan látták. A hozzászólók közül többen is arról írnak, hogy ritkán látnak ilyen „őszinte, megdöbbent reakciót a közöttük levő szerelemmel egyetemben”. Egy kommentelő azért rákérdezett, miért merült fel az apában, hogy megkérdezze, kié a gyerek. Emily válaszában elmagyarázza, hogy csak viccelődött, mivel az orvosok azt mondták nekik, férje hererákja után lehetetlen, hogy újra teherbe essen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk