FELFEDEZŐ

Így tudta meg a fiú, hogy 11 év után végre testvére lesz

A csodás ajándéktól zokogni kezdett örömében.

Link másolása

Újabb megindító videó került fel a Love What Matters Facebook-oldalra, ami - ahogyan a neve is mondja - azt hirdeti, hogy "Csak a szeretet számít". Aki követi az oldalt, pontosan tudja, hogy minden napra jut egy olyan megható videó, vagy történet, amin az őszinte érzelmek miatt nem csak az érzelmes, romantikus lelkű lányok sírják el magukat, hanem akár a borostás macsók is.

Ezúttal egy kisfiú a főszereplője, aki egy ajándékot bont ki a felvételen.

Azt kell tudni róla, hogy már évek óta nagyon szeretett volna egy kistesót, ám 2016-ban édesanyja, aki akkor ikrekkel volt várandós, elvetélt.

"Mindenkit nagyon megviselt ez, de a fiamat rázta meg a legjobban" - írta az édesanya a videóhoz fűzött leírásban.

15 hónapig próbálkoztak a szülők, míg végül újra áldott állapotba került az anya. A Love What Matters oldalra azt írta, egy "rainbow baby"-t, vagyis magyarra fordítva egy szivárvány babát hord a szíve alatt. Ezt a csodaszép kifejezést akor használják, amikor egy vetélés, egy halva született csecsemő vagy egy tragikusan fiatalon elhunyt gyermek után újra megfogan egy új élet az édesanya méhében. A szönryű viharokat szivárvány követi - innen ered a kifejezés.

A fiúval úgy közölték a jó hírt, hogy végre nagytestvér lesz, hogy egy bekeretezett ultrahangképet csomagoltak be egy nagy dobozba.

A felvételen az látható, ahogyan kibontja:

Our Rainbow Baby

"Our family lost twins in June 2016. We all took it hard, but my son took it especially hard, not able to understand why this was happening when he wanted to be a big brother so badly. After 15 months of trying again, we finally got pregnant with our Rainbow baby. We told our son, by wrapping up a framed sonogram picture. His reaction was heartwarming and more than I expected. I couldn't record anymore at the end. I had to go and sit on the floor with him, and cry together. This baby is going to have the best big brother in the world, even with an 11.5 year age gap. I have a feeling they will be the best of friends."

For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q

#LoveWhatMatters

A Love What Matters Original VideoKözzétette: Love What Matters – 2017. december 18.

"Nem tudtam tovább venni a végén. Csak leültem mellé, és együtt sírtunk tovább. Ennek a babának lesz a legjobb bátyja a világon - a 11 és fél év korkülönbség ellenére is. Úgy érzem, a legjobb barátok lesznek"

- írta az édesanya.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk