hirdetés

Zseniálisan trollkodott bele egy nyaralós fotóba egy iguána, imádják a képet

Amikor egy menő képet akarsz lőni magadról a nyaralásodról, és egy repülő állat épp előtted húz el a kattintáskor. :D
Illusztráció: PxHere - szmo.hu
2018. augusztus 23.

hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy nagyon vicces képek tudnak születni, ha valaki véletlenül vagy direkt belemászik más fotójába. Különösen mókás, ha ezt állatok teszik, hiszen nekik nyilván nem áll szándékukban elrontani az emberek fotóit, ám ha ez mégis megtörténik, nagyon emlékezetes képek születhetnek.

Egy Tammy Ricks nevű nő most egy ilyen photobombing "áldozata" lett, amikor Puerto Ricóban nyaralt.

Amikor egy vártoronynál fotózták az óceán közelében, pont beleugrott a képbe egy iguána, ráadásul éppen a nő előtt volt, amikor a fotó elkészült.

A zseniális kép először Instagramra került fel, ahol Tammy büszkén osztotta meg követőivel, hogy az iguána beletrollkodott a fotójába. Később viszont a Redditen és más közösségi oldalakon is rohamosan terjedni kezdett, és mindenhol rengeteg lájkkal halmozták el. Nem is csodáljuk...

Leaping lizards! I was photobombed by an iguana while in Puerto Rico? And my photo went viral on Reddit and IMGUR! Leave a comment on how you found me! Captured by @haveapassion #iguana #photobomb #lizard #elmorro #sanjuan #laperla #fort #ocean #photooftheday #puertorico #igtravel #instagood #photooftheday #wanderful #wanderlust #roadlesstraveled #travelgram #travel #discoverpuertorico #iguanaphotobomb

268 Likes, 53 Comments - Tammy Ricks (@roadlesstraveled11) on Instagram: "Leaping lizards! I was photobombed by an iguana while in Puerto Rico? And my photo went viral on..."

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk