/felfedezo/himvesszorak-kovetkezteben-elveszitette-a-peniszet-most-arra-var-hogy-ujat-kapjon/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Hímvesszőrák következtében elveszítette a péniszét, most arra vár, hogy újat kapjon

A brit férfi most már bánja, hogy nem ment el időben orvoshoz.
Fotó: Channel 5 - szmo.hu
2020. augusztus 27.

hirdetés

Hímvesszőrák következtében amputálni kellett a péniszét egy brit férfinak, most egy dokumentumsorozat keretében mesélt a megpróbáltatásokról és arról, hogyan viszonyulnak hozzá megváltozott állapotában a nők - írja a Mirror.

Richard Stamp többek közt azért is osztotta meg történetét a beszédes című Shopping For A New Penis elnevezésű műsorban, hogy felhívja a férfiak figyelmét a köztudatba kevésbé beépült betegségről.

A hímvesszőrák ugyanis Európában viszonylag ritka: 0,5-1 megbetegedés jut 100 ezer emberre számítva évente, leggyakrabban a 60 év felettieknél fordul elő.

Richardnál 2018-ban diagnosztizálták a betegséget, akkor már drasztikus beavatkozásra volt szükség, ám elmondása szerint jóval korábban kezdődtek a problémák, és ha komolyan vette volna, nem biztos, hogy amputálni kell a péniszét.

Először arra figyelt fel, hogy altájon fájdalmat érez. Úgy volt vele azonban, hogy biztosan elmúlik majd, és nincsen semmi nagyobb baj. Nem sokkal később egy dudort figyelt meg a péniszén, ám még ekkor sem volt hajlandó orvoshoz menni.

hirdetés

Időközben a párkapcsolata is kezdte megszenvedni állapotát, a fájdalmai miatt ugyanis felhagyott a szexszel.

A szórakoztatóiparban dolgozó férfi éppen Ausztráliában tartózkodott egy üzleti úton, amikor a duzzanat megjelenése után két hónappal felkeresett egy orvost. A doktor közölte vele a diagnózist: hímvesszőrákban szenved, ami olyan előrehaladott állapotban van, hogy az egészet amputálni kell majd, ha életben akar maradni.

"Minden forgott körülöttem - ez volt életem legszörnyűbb pillanata"

- vallotta be a férfi a kameráknak. Miután hazarepült Angliába, felkereste a St. George kórházat Tootingban, amely Európa vezető intézményének számít a hímvesszőrák gyógyításában. Dr. Ben Ayres megerősítette a megbetegedés tényét, és azt is, hogy valóban elkerülhetetlen az operáció, ám a szerv egy kis részét sikerült megmentenie.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk